Camping Biscarrosse

Criteria wissen
Een bezoek aan de stad Biscarrosse mag tijdens uw campingvakantie in de Landes niet ontbreken. U zult beslist onder de indruk raken!

Stel u zit heerlijk met uw voeten in het zand, tegenover de prachtige golven van de Atlantische Oceaan, uw blik op de oneindige horizon… U bent zonder enige twijfel in Biscarrosse!
Met bijna 15 kilometer aan grote fijnzandstranden en bij surfers hoog aangeschreven golven is Biscarrosse de perfecte locatie voor een kennismaking met surfen, strandvissen, boottochten of gewoon een frisse duik in de Atlantische Oceaan. U kunt natuurlijk ook op uw badlaken heerlijk van de zon genieten terwijl uw kinderen zandkastelen bouwen.

Uw zoekresultaten: 4 Campings

Campingdorpen Landes

Campingdorpen Gironde

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Labenne

Vakantie op een camping Biscarrosse

Uw campingvakantie in Biscarrosse is ook de perfecte gelegenheid om de schitterende natuur van de Landes te ontdekken: Biscarrosse wordt omgeven door meer dan 13.000 hectare bos. Oceaan, land, bossen en zelfs meren: alle elementen komen hier bij elkaar! Of u nu wilt fietsen, mountainbiken, wandelen of paardrijden, onze talrijke wandel- en fietspaden liggen al op u te wachten! In de moerassen van Biscarrosse kunt u ook bijzondere tochtjes maken: stap in Biscarrosse aan boord van een boot en laat u rondleiden door een schipper. Hij zal u alle geheimen vertellen van dit voortdurend veranderend natuurgebied… 

Biscarrosse is ook een stad vol cultuur en tradities waar de kennis van eerdere generaties nog niet is verdwenen. Het oogsten van dennenhars, vroeger een veel voorkomende activiteit in de Landes, of de spectaculaire steltlopers zorgen ervoor dat u de camping in Biscarrosse met onvergetelijke herinneringen zult verlaten.

×