Camping in de Atlantische Pyreneeën

Tussen Béarn en het Baskenland kunt u zwemmen in de mooie golven van de Atlantische oceaan en de Pyreneeën bewonderen: uw verblijf op een camping in de Pyrénées-Atlantiques is een vakantie tussen bergen en oceaan, met talrijke kleurrijke ontdekkingen.

Vakantie op een camping Pyrénées-Atlantiques

Het departement Pyrénées-Atlantiques bestaat uit twee regio's, die diep door de tradities zijn getekend. 

Uw vakantie draagt de stempel van een sterke cultuur met een onvergetelijk temperament. Aan Baskische kant zijn de meest bekende steden Bayonne, met zijn befaamde féria en zijn ham; Hendaye, St Jean de Luz en Biarritz zijn echte poorten op de oceaan en blijven uitstekende surfspots en dynamische badsteden. Het Baskische kaatsspel en la force basque (krachtsport) zijn de typische sporten van de streek. Het oorspronkelijke Baskische theater kent een eeuwenoude traditie. Tijdens uw verblijf moet u zeker een van de voorstellingen bijwonen. Verken tijdens een bezoek aan de arena de cultuur van de stierengevechten, met zijn corrida's en courses landaises.

In het land van Béarn is het altijd feest! De traditionele feesten beginnen met de seizoenstrek in het begin van de zomer. De hele zomer lang vindt u herders en dorpbewoners die hun cultuur en vakkundigheid delen: kaasbeurzen, hondendressuur, de stierenféria van Orthez, de zomer van de ch'teaux ... U kunt natuurlijk ook kennismaken met meer hedendaagse culturele manifestaties, zoals het festival van Pau.

Camping Pyrénées-Atlantiques

Tank uzelf na de lange dagen feesten en verkennen vol met energie en maak een tussenstop in één van de talrijke centra voor thalasso- en balneotherapie. Uw verblijf op een camping in de Pyrénées-Atlantiques brengt u naar het hart van een rijke en genereuze streek. Verken het zonder mate!

2 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Landes

campings Dordogne

campings Gironde

Om te ontdekken
×