Camping Ilbarritz

Biarritz, Pyrénées Atlantiques

Ideaal gelegen: midden in een bos vol van hortensia's en op een steenworp van Biarritz en de oceaan

7.8 10 1662 scores Recensies
Boek uw verblijf

Uw vakantie op camping
Ilbarritz

_

Yelloh! Village Ilbarritz heet u welkom voor een zonnige natuurvakantie in het Zuidwesten. U vindt er een enorme keuze aan animaties en activiteiten. Camping Ilbarritz is met zijn aquapark, waterglijbanen en overdekte en verwarmde zwembad de ideale plek om te genieten van waterpret met de hele familie. U kunt ook in de oceaan zwemmen, want u bevindt zich op slechts 900 meter van het strand van Bidart!
Uw kinderen kunnen terecht in de activiteitenclub, waar jonge en dynamische animatieteams ze aangenaam bezighouden met activiteiten aangepast aan hun leeftijd .

Uw campingvakantie in de Atlantische Pyreneeën is de gelegenheid bij uitstek om Baskenland te ontdekken; het land van feesten, tradities en gastronomie!

Onze pluspunten

 • Het strand op 900m
 • Een mooie ligging tussen de zee en de bergen
 • De Baskische cultuur met zijn feesten en gastronomie
 • Een waaier aan activiteiten in de buurt
Open van 06/04/2018 tot 30/09/2018
Onze receptie: +33 (0)5 59 23 00 29

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten
 • Activiteiten

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

In het Yelloh! Village Ilbarritz kunt u profiteren van het zwemparadijs en van ons overdekte en verwarmde zwembad. Terwijl de kinderen plezier maken in het water, kunt u luieren op uw ligstoel en genieten van de Baskische zon, voordat u samen met de kinderen van onze glijbanen roetsjt! 

Wellness

Meer weten?

Haal diep adem en ontspan… Hier bevindt u zich in uw eigen sfeervolle wellnessruimte, waar alles draait om zintuigen en welzijn... Van lichaams- en gezichtsbehandelingen tot modelages en manicures, er is aan alles gedacht om u tijdens uw campingvakantie vele aangename momenten te bezorgen. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Sportieve activiteiten, creatieve workshops, schatzoeken... Er is voor de kinderen zo veel te doen tijdens hun vakantie in het Yelloh! Village Ilbarritz... Ze kunnen gebruik maken van activiteitenclubs die passen bij hun leeftijd. Dit is voor hen de ideale gelegenheid om nieuwe activiteiten te ontdekken of nieuwe vrienden te maken... 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Of u tijdens uw vakantie liever heel actief bent of juist wilt uitrusten: in het Yelloh! Village Ilbarritz vindt u alles wat u zich maar kunt wensen! De camping ligt op een steenworp afstand van het strand, zodat u allerlei watersporten kunt beoefenen. Kom spelen met de golven en de wind! 

Diensten

Meer weten?

Camping Ilbarritz heeft aan alles gedacht om uw verblijf op de camping te veraangenamen: kleine supermarkt, bar, snackbar, restaurant, wifiverbinding. Profiteer ook van de talrijke aanbiedingen van onze lokale partners voor sport- en/of wellnessactiviteiten.

In de omgeving

Meer weten?

Een vakantie op de camping Ilbarritz is dé gelegenheid om het Baskenland te gaan ontdekken, met zijn cultuur, feesten en mooie landschappen van de Atlantische kust tot aan de Pyreneeën. Wacht niet langer, ontdek het zelf!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?