Camping Bayonne

Bayonne kent een ideale ligging: de in de buurt van de zee en de bergen maar ook vlak bij Spanje gelegen stad biedt veel vertier, ontspanning en bezienswaardigheden.

Bayonne ligt op slechts 10 minuten van de Atlantische Oceaan en zijn beroemde badplaatsen. Dit deel van de Atlantische kust staat bekend vanwege zijn prachtige en grote stranden waar u zich op de mooiste golven van Zuidwest-Frankrijk kunt uitleven als een volleerde Hawaïaanse surfer. De stranden van het Baskenland zijn ook de perfecte locatie om heerlijk te relaxen en in het warme zand van de zon te genieten.

Een campingvakantie in Bayonne

 

Een bezoek aan Bayonne betekent ook een kennismaking met een unieke culinaire cultuur. Geniet van onze beroemde Bayonne-ham die nog volgens eeuwenoude methodes wordt vervaardigd, uw vakantie krijgt meteen een aangenaam en zonnig tintje. Proef onze verrukkelijke traditionele chocolade die op ambachtelijke wijze geproduceerd wordt door gepassioneerde Baskische chocolademakers.

Bayonne bezit tevens een uniek cultureel erfgoed. U zult beslist onder de indruk zijn van de gotische architectuur van de kathedraal Sainte-Marie met zijn indrukwekkende kloostergang, of van de prachtige Arena van Bayonne. U vindt er ook talrijke bijzonder interessante én ludieke musea.

Met de Spaanse grens op slechts 30 minuten rijden en de Pyreneeën op slechts 40 minuten, bevindt u zich op het kruispunt van allerlei geweldige bestemmingen.

Als u op zoek bent naar een unieke en totaal andere vakantiebeleving, aarzel dan niet langer en strijk neer op één van de campings in Bayonne.

×