Camping Bidart

Neem uw familie dit jaar mee op vakantie in Bidart, tussen Biarritz en St Jean de Luz!

Tijdens uw campingvakantie schotelt Bidart u een gedroomde mix voor van Baskische cultuur en tradities en hedendaags toerisme.
Sportieve vakantiegangers kunnen zich vol overgave op hun favoriete bezigheid storten: surfen en bodyboarden in de machtige golven van de Atlantische Oceaan, golfen, te voet of te paard eropuit trekken om te genieten van de magnifieke landschappen van het Baskenland. En misschien is het typisch Baskische kaatsspel, pelote, dé sport van het zuidwesten van Frankrijk, ook wel iets voor u!

Vakantie op een camping Bidart 

Ook wie toe is aan rust en ontspanning komt op en rond de camping aan zijn trekken: de stad Bidart ligt op de pelgrimsroute naar Compostella en herbergt heel wat schatten ... Een rijk architectuurpatrimonium, de Sentier Littoral, een pad langs de kust te midden van een ongerepte, woeste schoonheid of de fijne zandstranden die tot de langste van de Baskische kust behoren.

Ook de art de vivre en de tradities zijn goed vertegenwoordigd tijdens uw campingvakantie in Bidart: hoogtepunten van uw verblijf worden ongetwijfeld de Baskische dansvoorstellingen en touwtrekevenementen ! Geniet van het kamperen op de Yelloh! Village camping in Bidart met de keuze tussen een traditionele kampeerplaats of een comfortabele huuraccommodatie.

×