Vakantie Camping Dordogne met zwembad

Criteria wissen
Ga op stap in de Vallei van de Mens en ontdek er, in de Grotten van Lascaux, de rijkdommen van de bakermat van de Prehistorie. Laat u verleiden tijdens uw verblijf op een camping in de Dordogne.

Vakantie op een camping Dordogne

De Dordogne, een streek met vele aspecten en een gastvrij kader voor uw campingvakantie. Overal in het departement kunt u bijzondere ontdekkingen doen en in de voetsporen treden van de prehistorische mens, tijdens een wandeltocht in de Vezère-vallei.

Ontdek de talrijke grotten die teruggetrokken zijn in de kliffen en de groene landschappen, voor een moment vol emotie en herkenning. Ga op schattenjacht in Sarlat of Monpazier. In het hart van de Bastide vertellen de monumenten en sites u de geschiedenis van de stad. Doorprik hier het mysterie van de middeleeuwse stad.

Voor de sportliefhebbers is er de mogelijkheid om te kanoën, te wandelen of paard te rijden op prachtige sites en op ontdekkingstocht te vertrekken naar de charmante dorpjes. De Dordogne telt tien van de mooiste dorpjes van Frankrijk. De dorpjes Domme, Belvès en Limeuil garanderen dat uw verblijf op een camping in de Dordogne gevuld is met verbazingwekkende ontdekkingen.

Camping Dordogne

Aarzel niet om een pauze in te lassen en de smakelijke plaatselijke delicatessen uit te proberen rondom een schotel truffels of een bloc foie gras: u bevindt zich in het hartje van het land van de gastronomie! Uw campingvakantie is de uitgelezen kans om het rijke aanbod aan heerlijke streekproducten te ontdekken en rond de tafel gastronomische momenten te delen, in familiekring of tussen vrienden.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

We bevelen u ook aan

Campingdorpen Lot

Om te ontdekken
×