Camping Pomport

U viert vakantie op de camping in Pomport? Super! Maak van de gelegenheid gebruik om dit charmante dorp en de activiteiten in de omgeving te ontdekken.

Al gehoord van Pomport? Neen? Uw campingvakantie is dan ook een prima gelegenheid om nieuwe horizonten te verkennen! U vindt deze gemeente in de regio Aquitaine en meer in het bijzonder in het departement Dordogne. Het is uw ideale uitvalsbasis om de omgeving te leren kennen.

 

Wat staat er op het programma? Het kasteel van Bridoire, op slechts 3 km van Pomport, heet u hartelijk welkom. Dit historisch monument is de meest bezochte bezienswaardigheid van de streek rond Bergerac. Wat mag u hier verwachten? 15 opmerkelijke ruimten, verdeeld over drie verdiepingen: de zaal van de wachters, een ondergrondse gevangenis, het appartement van de koning … Dankzij maar liefst 100 spelactiviteiten binnen en buiten steekt uw kroost heel wat op over de geschiedenis. De hele familie geniet met volle teugen van zo’n ludiek bezoek! Ook liefhebbers van terroir-producten zijn in hun nopjes. Op 10 km van Pomport ligt Bergerac, de stad die het label ‘Ville d’art et d’histoire’ draagt en u op tal van regionale specialiteiten vergast: wijn, truffels, foie gras … Fijnproevers voelen zich hier de koning te rijk! Al kunt u natuurlijk ook op het terras van een restaurant in Pomport genieten van al het lekkers dat de Dordogne te bieden heeft.

×