Camping Bergerac

Natuur, cultuur en gastronomie: de stad Bergerac heeft meer dan één troef om u te bekoren!
Laat u bekoren door de verschillende facetten van het land van Bergerac: hier zijn natuur en erfgoed koning! Gelegen op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, draagt elke steen nog de historische voetafdruk.
Tijdens uw campingvakantie dicht bij Bergerac moet u zeker eens rondwandelen in het stadscentrum, langs de zonovergoten gevels van de eeuwenoude gebouwen, en de vakwerkhuizen uit de vijftiende eeuw bewonderen. Maak een omweg langs de kades van de Dordogne en misschien kunt u er zelfs aan boord stappen van een gabarre, een traditionele boot, voor een riviertocht in het kielzog van de wijn- en houtverkopers!

Vakantie op een camping Bergerac

De Dordogne, breed en rustig, geeft onmiddellijk een gevoel van serene kracht. Haar rustige oevers, de kwaliteit van het water en haar talrijke stranden laten u toe te baden in de onmiddellijke omgeving van Bergerac! U kan uw campingvakantie in Bergerac tevens benutten om er op uit te trekken voor een wandeltocht langs de oevers van de Dordogne: een uitstekend idee voor een idyllische wandeling! 

Talrijke wandelingen met vertrek vanuit Bergerac laten u toe om de Dordogne te ontdekken en te vallen voor haar charme, zoals zovele bezoekers voor u. Uw vakantie in Bergerac is goed voor een flinke hap frisse lucht! Neem de tijd om de talrijke bastides en kastelen rond Bergerac te ontdekken: als getuigen van verlopen eeuwen vertellen hun stenen het verhaal van de geschiedenis...

Bergerac is ook de gastronomische hoofdstad van de Périgord: foie gras, hazelnoten, walnoten, honing of paté... ‘La grande cuisine' nodigt u uit aan tafel! U kan de stad niet verlaten zonder één van haar heerlijke wijnen te hebben geproefd: Monbazillac, Coteaux de Bergerac,... Uw reis zet zich verder in uw glas!

×