Camping Sarlat

Hier waant u zich in een filmdecor, in de voetsporen van de musketiers! Uw campingvakantie in Sarlat, midden in een bosrijk gebied, verplaatst u naar een wondere wereld.
Een campingvakantie in Sarlat is een terugkeer naar een rustige, natuurlijke levensstijl. Hier schenkt de natuur u haar mooiste juwelen.

Vakantie op een camping Sarlat

Sarlat, de hoofdstad van de Périgord Noir, ligt tegen de Dordognevallei aan. De stad staat geklasseerd als Ville d'Art et d'Histoire. Met haar talrijke historische monumenten, middeleeuwse straatjes en levendige pleintjes beleeft u hier gegarandeerd een onvergetelijke vakantie.

In de kastelen van Biron en Puymartin wordt u ondergedompeld in de wereld van de renaissance. Tijdens uw bezoek kan u zich een beeld vormen van het hofleven in deze grote, majestueuze verblijven. Les Jardins du Manoir d'Eyrignac getuigen van de schoonheid van de tuinen aangelegd volgens de Franse tuinarchitectuur.

Andere plekken waar u terug in de tijd kan reizen zijn de grotten, de prehistorische parken en de troglodyte sites. Al deze plaatsen zijn te voet, met de fiets of met een quad te bereiken en u hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod van routes. Wie er meerdere dagen wil op uit trekken, kan overnachten in één van de verblijven met Rando Accueil-label. U kan er uitstappen maken met een mountainbike, te paard of per kajak, zo gaat u steeds op uw eigen ritme.

Maar u kan het prachtige landschap ook vanuit de lucht verkennen: laat u verleiden door een uitstap met een heteluchtballon, ULM of vliegtuig! En voor de grootste waaghalzen en liefhebbers van adrenaline zijn bergbeklimmen en speleologie een must.

Het hele jaar door, maar vooral in het hoogseizoen, zijn de straten en pleinen van Sarlat het toneel voor straatkunstenaars en traditionele marktjes. Ontdek de internationaal gereputeerde streekproducten tot groot plezier van uw smaakpapillen. Truffels, Foie gras, Magrets et confits de canards... Onweerstaanbaar!

×