Camping Coly Saint-Amand

Combineer dit jaar uw campingverblijf in Coly Saint-Amand met een ontdekkingstocht doorheen het rijke verleden van de streek. Neem uw tijd ... en adem met volle teugen de verkwikkende lucht van de Périgord in.

Vakantie op een camping Coly Saint-Amand

 

In een uitzonderlijk decor tussen twee beboste valleien ligt Coly Saint-Amand. Het is een rustig, afgezonderd dorp, dichtbij andere culturele toppers. Zo kan u op elk moment naar Sarlat of Lascaux afzakken om er de bezienswaardigheden te bezoeken.

 

Maar ook ter plaatse zijn er heel wat historische schatten te ontdekken: het statige kasteel van La Grande Filolie, de indrukwekkende, versterkte romaanse kerk, de oude abdijkerk en het oude armenhospitaal voeren u terug naar de tijd van de kruistochten. De stad prijkt niet voor niets op de lijst van de mooiste dorpen van Frankrijk!

 

Profiteer tijdens uw campingvakantie in Coly Saint-Amand van de kalmte en de rust van het dorp om weer in contact te komen met de natuur. Hier kan u herbronnen door lange fietstochten of wandelingen te maken door de bossen. Rust en stilte zijn hier uw voornaamste bondgenoten. De traditionele architectuur van de stad in steen van Sarlat geeft charme en authenticiteit aan uw vakantie.

×