Camping La Roque-Gageac

Aan de voet van een schitterende okergele en zonovergoten klif worden de gevels van de huizen prachtig weerspiegeld in de rivier de Dordogne: het in de Périgord Noir gelegen dorp La Roque-Gageac is een bezoek meer dan waard! Deze indrukwekkende naar het zuiden gerichte okergele kliffen beschermen het dorp tegen de wind: hierdoor is er een microklimaat ontstaan waardoor er talloze mediterrane plantensoorten groeien! U vindt hier zelfs een exotische tuin…

Campingvakantie La Roque Gageac

Qua omvang is het maar een klein dorp, maar qua karakter is het indrukwekkend! De schitterende stenen huizen met donkere natuurstenen daken worden weerspiegeld in de Dordogne die pal onder het dorp stroomt. Vanuit de smalle straatjes van La Roque-Gageac hebt u een prachtig uitzicht op deze rivier. Zij voeren u naar de troglodietenwoningen aan de voet van de kliffen die zich fraai boven het dorp verheffen.

Camping La Roque Gageac

U kunt van uw bezoek aan La Roque-Gageac gebruikmaken om de ruïnes van het fort van het dorp of het midden in het dorp gelegen imposante landhuis Manoir de Tarde te bewonderen. Daarna is het natuurlijk tijd om enkele typische gerechten van de Périgord te proeven in een van de gezellige restaurants die het dorp rijk is!

×