Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Pomport Beach

Bergerac, Dordogne

« Hartelijk welkom op deze camping bij het water, te midden van de wijngaarden van Monbazillac. »

8.1 10 308 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Pomport Beach

Was u al eerder in de Dordogne of ontdekt u deze regio nu pas voor het eerst? In beide gevallen is het een ideale bestemming voor uw volgende familievakantie. En waar kunt u beter verblijven dan in het Yelloh! Village Pomport Beach? Deze gezellige camping op mensenmaat in een natuurlijk kader verwacht u in het hart van het charmante dorpje Pomport.

 

Een verwarmd aquapark met glijbanen en overdekt zwembad, stijlvolle accommodaties, kinderclubs, animatie van ’s ochtends tot ’s avonds, een gepersonaliseerde dienstverlening … En dat is nog niet alles! Op het campingdomein bevindt zich ook een meer. Jawel, u hebt het goed gelezen: water zo ver u kunt zien, een fijnzandstrand en ongerepte natuur. Heerlijk, toch? Het geluk ligt voor het grijpen: laat het niet aan uw neus voorbijgaan!

Daar word je blij van

 • Een 2 hectare groot privémeer met fijnzandstrand: zwemmen, watersportactiviteiten, hengelen …
 • Een prachtig landschappelijk aangelegd natuurkader in de buurt van talloze wijnhuizen: Monbazillac, Bergerac …
 • Een verwarmd zwemparadijs met glijbanen, peuterbad, overdekt zwembad en bubbelbad
 • Ter plaatse een activiteitenaanbod voor de hele familie: kinderclubs, multisportterreinen, petanque, fietsen …
 • Een gezellig restaurant annex bar met traditionele keuken dat uitziet op het meer en het zwemparadijs
Open van 07/05/2021 tot 04/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 24 10 61 13

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe accommodaties voor 6 personen
 • Installatie van een kabelskibaan op het meer van de camping

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Ziet u het al vóór zich? Zelf ligt u op een zonnebed bij het verwarmde zwembad, de kinderen spelen in het peuterbad en uw tieners beleven dolle pret op de waterglijbanen. Kunt u zich voorstellen hoe u lekker gaat relaxen in het bubbelbad of op het fijnzandstrand bij het meer? Jawel, u hebt keuze te over op camping Pomport Beach! Uw vakantie bij het water wordt een spetterend succes. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een vakantie is pas geslaagd als ook uw kroost er gelukkig bij loopt, toch? Op camping Pomport Beach kunnen de kids in ieder geval hun hart ophalen. In de kinderclubs vermaken ze zich, ontdekken nieuwe dingen en maken heel wat vrienden. Op de camping ziet u ze urenlang spelen, ravotten en lol trappen dankzij de speciale infrastructuur. En of uw kleine rakkers in de wolken zullen zijn: eenmaal weer thuis, raken ze er niet over uitgepraat! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

U bent vast in de wolken met het animatieaanbod van het Yelloh! Village Pomport Beach. Sportieve activiteiten voor de hele familie, watersportactiviteiten op het meer of uitstapjes om de streek te verkennen: u weet niet wat eerst te kiezen! Eén ding staat vast: uw campingvakantie wordt een daverend succes! 

Diensten

Meer weten?

Wanneer u op vakantie bent, is het dienstenaanbod van de camping best belangrijk, niet? Het Yelloh! Village Pomport Beach heeft overal aan gedacht om u een zorgeloos verblijf te garanderen. Toeristische informatie nodig? Onze receptiemedewerkers zijn een en al oor. Zin in een hapje of een cocktail? Het restaurant en de bar heten u hartelijk welkom. 

In de omgeving

Meer weten?

Welkom in de Dordogne! Maak kennis met de geschiedenis van Frankrijk in het kasteel van Bridoire en de spectaculaire grotten van Lascaux. Houdt u van wijn? De streek is bezaaid met beroemde wijngaarden zoals die van Monbazillac en Bergerac. Wilt u er een dagje op uit met de familie, zet dan koers naar La Roque-Gageac, een schitterend dorp dat tussen de steile rotswand en de Dordogne-rivier verscholen ligt. Waar wacht u nog op?

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×