Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Pomport Beach

Uw nieuwe favoriete activiteit? Kabelskiën! Grijp uw kans tijdens uw verblijf op camping Pomport Beach om met de hele familie een initiatie te volgen en u wordt vast de koning van de kabelskibaan. Uw kleine oogappels genieten ondertussen van de animatie in de kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen. Zo beleeft de hele familie een topvakantie in de Dordogne.

  Onze kinderclubs

  In het hoogseizoen bent u vast in de wolken met het animatieaanbod van het Yelloh! Village Pomport Beach. In de kinderclubs vermaken ze zich, ontdekken nieuwe dingen en maken heel wat vrienden. Op de camping ziet u ze urenlang spelen, ravotten en lol trappen dankzij de speciale infrastructuur. En of uw kleine rakkers in de wolken zullen zijn: eenmaal weer thuis, raken ze er niet over uitgepraat! 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Uw kind is tussen 5 en 7 jaar oud? Dan vermaakt het zich ongetwijfeld opperbest in de Kids Club. Een kleine greep uit het activiteitenaanbod:

   • Beeldende kunst
   • Tekenen
   • Schilderen
   • Workshops
   • Buitenspelen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Uw kind is een echte kleine stuiterbal? Het is steeds op zoek naar wat nieuws en leert graag leeftijdsgenootjes kennen? Dan weet het de Juniors Club vast te waarderen:

   • Tekenen
   • Beeldende kunst
   • Buitenspelen
   • Sportieve spelletjes

  De kinderclubs zijn alleen in het hoogseizoen open:

  De kinderclubs zijn alleen in het hoogseizoen geopend: 6 dagen per week

  Onze activiteiten

  In het hoogseizoen bent u vast in de wolken met het animatieaanbod van het Yelloh! Village Pomport Beach. Sportieve activiteiten voor de hele familie, watersportactiviteiten op het meer of uitstapjes om de streek te verkennen: u weet niet wat eerst te kiezen! Eén ding staat vast: uw campingvakantie wordt een daverend succes! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken
  Pedaalkarts
  Vissen
  Waterfiets
  Speelzaal
  Pingpongtafels
  Kabelskiën
  Wakeboard
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Geocaching 10km
  Lasergame 10km
  Avonturenpark 20km
  Bioscoopzaal 15km
  Ruitercentrum 5km
  Golf 15km

  Vermaak u opperbest op de camping zelf

  Of er ook wat te beleven valt in het Yelloh! Village Pomport Beach? Er zijn de hele dag allerlei activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Waarom begint u de dag niet met een hengelpartijtje bij het meer van de camping? Heerlijk om van de rust en de natuur te genieten. Daarna verwachten de kids u op het multisportterrein voor een partijtje voetbal of basketbal. Toe aan verkoeling? Neem een duik in het zwembad vóór u weer op pad gaat met vrienden of familie. Zin in een leuke, originele activiteit op de camping? U zult dol zijn op het kabelskiën op het meer. Blijf echter niet te lang weg want u wordt op de petanquebaan verwacht! In het hoogseizoen is er een goed gevuld animatieprogramma voor families met kinderen. In het laagseizoen geniet u van de kalmte en de natuur om u in alle rust te ontspannen. En, houdt u meer van uitrusten of activiteiten op de camping?

  Leef u uit in de omgeving

  Houdt u van sensationele ervaringen? En van de natuur? Bent u een avonturier in hart en nieren? In de buurt van camping Pomport Beach vindt u diverse activiteiten die u vast weet te waarderen: een touwenparcours en een plantenlabyrint, een kartingcircuit, een escape game … En hoe verkent u de streek het liefst? U kunt kiezen: te voet, met een quad of zelfs met een kano. Weet u al met welke activiteit u wilt beginnen?

  Activiteiten op het meer

  Verkiest u een sportieve vakantie of houdt u het liever rustig? Bij het meer vindt iedereen zijn gading. Wilt u een tochtje op het meer maken? Dat kan in een kano maar misschien voelt u meer voor een waterfiets? Het kan allemaal en met de hele familie is het dubbel zo leuk! Maar dat is niet alles! U kunt zich ook vermaken op de kabelskibaan, door te wakeboarden of op de funband. Na inspanning komt natuurlijk ontspanning: vlei u neer op uw handdoek en geniet van de zon van de Dordogne. Wat is vakantie toch heerlijk!  

  Geanimeerde avonden

  In het hoogseizoen gaan de animaties voor de hele familie ook 's avonds gewoon door! Natuurlijk profiteert u op camping Pomport Beach maximaal van uw vakantie. Wilt u weten wat u te wachten staat? Per week krijgt u verscheidene keren een avondprogramma aangeboden. Het animatieaanbod is bijzonder divers: goochelshows, quiz, bingo, karaoke ... De hele familie beleeft er plezier aan!  

  ×