Het zwemparadijs op camping Pomport Beach

Ziet u het al vóór zich? Zelf ligt u op een zonnebed bij het verwarmde zwembad, de kinderen spelen in het peuterbad en uw tieners beleven dolle pret op de waterglijbanen. Kunt u zich voorstellen hoe u lekker gaat relaxen in het bubbelbad of op het fijnzandstrand bij het meer? Jawel, u hebt keuze te over op camping Pomport Beach! Uw vakantie bij het water wordt een spetterend succes. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Waterspeeltuin
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een verfrissende duik in het zwembad

  Neem een duik in het ongelooflijke aquapark op de camping van maar liefst 1000 m² met overdekt en verwarmd zwembad, peuterbad en waterglijbanen. Klein en groot voelen zich hier de koning te rijk. Terwijl de kids van de waterpret genieten, kunnen de ouwelui lekker relaxen in het bubbelbad: zo beleeft de hele familie onvergetelijke momenten. Het leven kan mooi zijn, niet? 

  Een zwempartij in het meer

  Houdt u wel van een zwempartij in de natuur? Super! Het meer op camping Pomport Beach en zijn fijnzandstrand weten u vast te bekoren. In het hoogseizoen zal groot en klein zich vermaken met de vele activiteiten: kabelskibaan, wakeboard, funband, kanovaren, kajakken, waterfiets, suppen ... 

   Waarom waagt u zich niet met de hele familie aan deze watersporten? Houdt u meer van een rustige vakantie? Geen probleem! Vlei u neer op uw handdoek en geniet van de zon van de Dordogne. Zo is er voor elk wat wils! 

  ×