Camping in de Vosges

Criteria wissen
Ontdek de wintersportstations, het thermalisme en het groot aantal openluchtactiviteiten in de Vogezen: van wandeltochten tot golf, van watersporten tot mountainbiken. U kunt tijdens uw verblijf op een camping in de Vogezen ook de ongerepte en grootse landschappen bewonderen.

Vakantie op een camping Vogezen

Op vakantie vertrekken naar de Vogezen, dat is kiezen voor een verblijf vol verrassende ontdekkingen, zowel in de winter als in de zomer. Dit gebied herbergt talrijke pareltjes van de natuur, het ene nog kostbaarder dan het andere. Boswandelingen, rodelen en langlaufen zijn de belangrijkste activiteiten in de winter, met het gezin of onder vrienden. In de zomer kunt u profiteren van het zachte semi-continentale klimaat voor een aangenaam dagje vissen in één van de rivieren.

Talrijke historische sites liggen verspreid over het departement. Bezoek het Gallo-Romeinse heiligdom van de stad "Grand" met zijn amfitheater en grootste mozaïek van Europa. Ontdek het geboortedorp van Jeanne d'Arc in Domrémy la Pucelle tijdens uw verblijf op een camping in de Vogezen. U kunt talrijke culturele sites bezoeken in de streek: het bekende prentenmuseum van Epinal, het Volkstheater in Mirecourt...

Om volledig kennis te maken met een cultuur, moet men er de keuken van geproefd hebben. In de Vogezen zijn de streekproducten overvloedig aanwezig: de Bargkass (kaas) en het ambachtelijke bier nemen plaats naast uitzonderlijke gerechten. Proef de befaamde quiche lorraine of de fumé vosgien.

Camping Vogezen

De Vogezen bieden u met hun meren, bossen en valleien een uitzonderlijk mooi avontuur. Aarzel niet om er een vakantie door te brengen. U zult er meteen tot rust komen en ontspannen.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Om te ontdekken
×