Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Gratis nachten op de Yelloh! campings dankzij onze getrouwheidskaart

Neem deel aan het getrouwheidsprogramma Yelloh! Plus

Om lid te worden van het Yelloh! Plus programma volstaat het de getrouwheidskaart aan te vragen, dit is gratis en zonder enige aankoopverplichting

Ik wens de getrouwheidskaart te ontvangen

De kaart heeft geen beperkte geldigheidsduur op voorwaarde dat er tijdens de volgende 3 jaar een verblijf wordt geboekt in een van onze campingdorpen. 

* Algemene Voorwaarden van het Getrouwheidsprogramma Yelloh ! Village

Steeds meer voordelen

Gelukkige houders van de Yelloh! Plus getrouwheidskaart:

  • Telkens je een verblijf reserveert, verzamel je punten die je bij je volgende reservering kan gebruiken voor ieder type accommodatie in al onze campingdorpen (met uitzondering van 1 juli tot 31 augustus ieder jaar en van de Franse kerst- en februarivakantie (zones A,B en C) voor de Yelloh ! Village die ook in de winter open zijn.
  • Je kan je punten ook sparen en ze dan gebruiken voor een kampeerplaats in een van onze vele campingdorpen of om te verblijven in een luxueuzere accommodatie. Je kan je punten ook schenken aan de persoon van je keuze of je kan nog meer punten verzamelen tijdens je volgende verblijven.
  • Ontvang de informatiebrief van Yelloh! Village en geniet van promoties in al onze campingdorpen door.

Zij hebben het voor je uitgeprobeerd

“Deze zomer zijn wij 2 weken op vakantie geweest in een Yelloh! Village en zo hebben wij al heel wat getrouwheidspunten gespaard. Daar gaan we volgende lente van profiteren om een weekendje te reserveren in een wat luxueuzere accommodatie dichter bij huis. Bedankt Yelloh! Village !!”

LUCILLE EN ARNAUD

Hoe werkt het?

De puntenwinst is steeds identiek, ongeacht de periode van het verblijf, en de punten worden automatisch op je kaart gezet 16 dagen na het einde van je verblijf. Vergeet je getrouwheidskaart niet bij de hand te nemen bij het reserveren van je volgende verblijf en ook bij je aankomst op de Yelloh ! Village camping.

Om meer te weten: Raadpleeg de pagina FAQ

Reserveren met de Yelloh! Plus punten

 Je puntensaldo kan je raadplegen op de volgende manier:

  • Door contact op te nemen met de reserveringscentrale van Yelloh! Village : +31 (0)2 04 990 739
  • Door contact op te nemen met het campingdorp waar je de kaart gekregen hebt,
  • Per e-mail door je te abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Je kan ook een reserveringsaanvraag doen via de reserveringscentrale van Yelloh! Village of door rechtstreeks contact op te nemen met het Yelloh! Village van je keuze.

Voor meer informatie kan je de algemene voorwaarden van het Yelloh! Plus programma raadplegen.

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van de reserveringsaanvraag (specifieke stock voor het Yelloh ! Plus getrouwheidsprogramma).

Bent u overtuigd ?

Aarzel niet om de Yelloh! Plus kaart aan te vragen om te genieten van de talrijke voordelen van het programma!

Ik wens de getrouwheidskaart te ontvangen

×