Camping Spanje

Criteria wissen
Ontdek Spanje met Yelloh! Village in onze campings met 4 sterren. Verken dit fascinerende land tijdens een verblijf in een accommodatie (cottage, vakantiehuisje, chalet, ...) of op een staanplaats.

Vakantie camping Spanje

Vanaf een van onze campings aan de Spaanse grens of vanuit een camping in Spanje kan u het Iberisch schiereiland verkennen. Spanje is een van de Europese landen dat de meeste toeristen ontvangt. U ontdekt er verschillende culturen en landschappen afhankelijk van de bezochte regio's.

Catalonië profiteert van de nabijheid van de bergen met de Pyreneeën en van de Middellandse zee. Het hoogste punt bevindt zich op de Pica d'Estats op meer dan 3.000 meter hoogte.

Het zachte klimaat van de Costa Brava en het groot aantal fijne zandstranden nodigen uit tot zalig nietsdoen. Vanaf de playa's kunt u schilderachtige vissershavens verkennen zoals deze van Cadaqués, waar de geest van de artiest Salvador Dalí nog ronddwaalt, prachtige plaatsen bezoeken zoals de citadel van Roses, de oude stad Tossa de Mar, het natuurpark van Cap de Creus of de Medas eilanden voor de kust van Estartit.

Catalonië wordt internationaal vertegenwoordigd door haar hoofdstad Barcelona. De tweede stad van Spanje stelt aan de toeristen een groot aantal activiteiten voor en plaatsen om te bezoeken. U kan een wandeling maken op La Rambla, dé winkelstraat, of langs de zee waar de warme mediterrane zon zich vermengt met de golven. Vanaf het hoger gelegen park Güell en de heuvel van Montjuic kunt u de stad bewonderen met in het bijzonder de Sagrada Familia van Gaudi.

Camping Spanje

In Spanje hebt u ook de gelegenheid om te flaneren in steden met een uitzonderlijk erfgoed zoals Madrid, Valencia, Bilbao of nog, Santiago de Compostella.

Uw zoekresultaten: 6 Campings

Om te ontdekken
×