Camping Sant Miquel

Colera, Costa Brava

« Een boomrijke familiecamping aan de Costa Brava, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee »

8.8 10 781 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Sant Miquel

Droomt u voor uw vakantie van ongerepte natuur, mediterrane kust en dolce vita … Snakt u naar een zonovergoten verblijf … Hebt u altijd al een passie voor de onderwaterwereld gehad … Dan hebben wij de ideale plek voor uw volgende vakantie in Spanje gevonden: het Yelloh! Village Sant Miquel!

 

Deze familiecamping in Colera, het laatste intact gebleven dorpje aan de noordelijke Costa Brava, is de gedroomde plek voor wie er eens helemaal tussenuit wil. Aquapark, eet- en drinkgelegenheden ter plaatse, zeer comfortabele accommodaties, kinderclubs … Met meer dan 1500 bomen op het terrein dat wordt omringd door wijn- en olijfgaarden profiteert camping Sant Miquel van een bijzondere ligging en hebben klein en groot het er naar hun zin.

 

Tussen het Natuurpark van de Pyreneeën en het Zeereservaat Cerbère-Banyuls … Halverwege tussen de GR92 en het kustpad van Garbet … Aan buitenactiviteiten geen gebrek op deze camping aan de voet van de bergen met uitzicht op zee: wandelen, duiken, snorkelen, kajakken, varen … En, al overtuigd? Kom dan snel met familie of vrienden de charmes van deze camping aan de Costa Brava ontdekken en geniet met Yelloh! Village van een vakantie die bij u past.

Daar word je blij van

 • Een zeer bijzondere ligging tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee
 • Op 500 meter van een mooi strand voor dagenlang luieren midden in een intact gebleven dorp
 • Een schitterend aquapark van 1.500 m²: 3 baden, waterspelletjes, verwarmd zwembad, glijbanen, solarium …
 • Een grote keuze aan wateractiviteiten om met de hele familie te ontdekken: vanaf een watersportcentrum ter plekke kunt u varen, kajakken, suppen, snorkelen …
 • Een familiekeuken en een verleidelijke menukaart voor jong en oud!
Open van 01/06/2021 tot 26/09/2021
Onze receptie: +34 972 38 90 18

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Installatie van een massage- en schoonheidszone
 • Installatie van een sportzaal

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Water, water en nog eens water … Dichter dan op camping Sant Miquel kunt u tijdens uw vakantie niet bij het water zijn! Aan de ene kant een schitterend aquapark op het campingterrein zelf, aan de andere kant op een steenworp afstand  de azuurblauwe Middellandse Zee. Of nu van zout of van zoet water houdt, of van allebei, op deze camping aan de noordelijke Costa Brava wordt u hoe dan ook blij!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een verblijf aan de Costa Brava met uw kinderen? Uitstekend idee! Weet u niet hoe u hen tussen twee uitstapjes door kunt bezighouden? In de kinderclubs van camping Sant Miquel kunnen uw kinderen zich vol overgave op hun favoriete activiteiten storten, zelfs tijdens hun vakantie! Hebt u tieners? Met hen zult u bijzondere momenten beleven …

Sport en activiteiten

Meer weten?

Er zijn zoveel activiteiten om te ontdekken in het Yelloh! Village Sant Miquel. Van sportieve animaties en vriendschappelijke wedstrijden op het campingterrein tot watersportactiviteiten en mooie wandeltochten in de omgeving van uw vakantieplek … Aan de Costa Brava vindt iedereen iets van zijn gading. Dus ongetwijfeld u ook!

Diensten

Meer weten?

In het Yelloh! Village Sant Miquel vindt u alles wat u nodig hebt om rustig van een fantastische vakantie te genieten. Hebt u een vraag? Lekkere trek, een vergeten boodschap? De camping biedt uitkomst! En u? U hoeft maar één ding te doen: optimaal van uw verblijf aan de Costa Brava profiteren … In alle rust.

In de omgeving

Meer weten?

De Costa Brava heeft prachtige stranden, ongerepte kreken, karaktervolle steden, een mediterraan klimaat … Geniet er voluit van tijdens uw vakantie op camping Sant Miquel! Trek er na een dagje luieren aan de rand van het zwembad of na een introductieles duiken opuit en ga al die Catalaanse juweeltjes ontdekken …

Steden in de nabijheid
×