De diensten van camping Sant Miquel

In het Yelloh! Village Sant Miquel vindt u alles wat u nodig hebt om rustig van een fantastische vakantie te genieten. Hebt u een vraag? Lekkere trek, een vergeten boodschap? De camping biedt uitkomst! En u? U hoeft maar één ding te doen: optimaal van uw verblijf aan de Costa Brava profiteren … In alle rust.

  Laat uw smaakpapillen dansen

  Hebt u trek gekregen van uw ochtendjes luieren aan het zwembad, uw middagen relaxen op het strand of uw sportieve dagen op zee? Dat komt goed uit, want op camping Sant Miquel kunt u heerlijk eten! U kunt hier onmogelijk vertrekken zonder een keer in het restaurant te hebben geproefd van een heerlijke schotel: dagmenu, tapas en natuurlijk de onvermijdelijke paella, mjammm!

  Wilt u een drankje drinken, dan kunt u in het midden van het dorp terecht. Daar wachten een bar aan een pittoreske vijver met tafels in tropische stijl op uw komst. Een leuk plekje waar u en uw dierbaren maar wat graag zullen zitten …

  Eet u liever in uw huuraccommodatie? Geen probleem! Ook dan hebt u hier keus genoeg. Maak gebruik van de snackbar en zijn afhaalservice op het dorpsplein: pizza’s, kip van het spit … De grootste lekkerbekken kunnen zich zelfs te buiten gaan aan heerlijke crêpes, wafels en ijs. Het water loopt u bij voorbaat in de mond! En wie zin heeft om zelf iets klaar te maken kan boodschappen doen bij de kruidenierswinkel op de camping waar u terecht kunt voor eerste levensbehoeften, streekspecialiteiten, vers brood en niet te vergeten de zoete ontbijtbroodjes die ter plaatse worden gebakken … Dat wordt smullen!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Waterpunt camper
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  Een receptieteam dat naar u luistert

  Bij aankomst, tijdens uw verblijf maar ook als u vertrekt, staat het receptieteam van het Yelloh! Village Sant Miquel voor u klaar! Met tips en toeristische informatie, om u te helpen met reserveringen van boottochten en andere watersportactiviteiten, of om de huur van (elektrische) fietsen te regelen … Onze receptiemedewerkers helpen u graag.

  Met zo’n groot dienstenaanbod hebt u alles binnen handbereik

  Vertrouw op camping Sant Miquel als het gaat om vertier, of gewoon om u het leven tijdens uw vakantie makkelijk te maken. Wasmachines, wasdrogers en strijkijzers maken uw vakantie aangenamer, en als het gaat om leuke dingen doen, alleen of met de hele familie, zijn een filmzaal, een karaokeset en een bibliotheek welkom, toch? En? Begint het bij u al te kriebelen? 

  ×