Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Sant Miquel Colera, Costa Brava

« Een boomrijke familiecamping aan de Costa Brava, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee »

8.8 10 685 scores Recensies

De diensten van camping Sant Miquel

In het Yelloh! Village Sant Miquel vindt u alles wat u nodig hebt om rustig van een fantastische vakantie te genieten. Hebt u een vraag? Lekkere trek, een vergeten boodschap? De camping biedt uitkomst! En u? U hoeft maar één ding te doen: optimaal van uw verblijf aan de Costa Brava profiteren … In alle rust.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Laadpaal elektrisch voertuig
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Waterpunt camper
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Een receptieteam dat naar u luistert

Bij aankomst, tijdens uw verblijf maar ook als u vertrekt, staat het receptieteam van het Yelloh! Village Sant Miquel voor u klaar! Met tips en toeristische informatie, om u te helpen met reserveringen van boottochten en andere watersportactiviteiten, of om de huur van (elektrische) fietsen te regelen … Onze receptiemedewerkers helpen u graag.

Laat uw smaakpapillen dansen

Hebt u trek gekregen van uw ochtendjes luieren aan het zwembad, uw middagen relaxen op het strand of uw sportieve dagen op zee? Dat komt goed uit, want op camping Sant Miquel kunt u heerlijk eten! U kunt hier onmogelijk vertrekken zonder een keer in het restaurant te hebben geproefd van een heerlijke schotel: dagmenu, tapas en natuurlijk de onvermijdelijke paella, mjammm!

 

Wilt u een drankje drinken, dan kunt u in het midden van het dorp terecht. Daar wachten een bar aan een pittoreske vijver met tafels in tropische stijl op uw komst. Een leuk plekje waar u en uw dierbaren maar wat graag zullen zitten …

 

Eet u liever in uw huuraccommodatie? Geen probleem! Ook dan hebt u hier keus genoeg. Maak gebruik van de snackbar en zijn afhaalservice op het dorpsplein: pizza’s, kip van het spit … De grootste lekkerbekken kunnen zich zelfs te buiten gaan aan heerlijke crêpes, wafels en ijs. Het water loopt u bij voorbaat in de mond! En wie zin heeft om zelf iets klaar te maken kan boodschappen doen bij de kruidenierswinkel op de camping waar u terecht kunt voor eerste levensbehoeften, streekspecialiteiten, vers brood en niet te vergeten de zoete ontbijtbroodjes die ter plaatse worden gebakken … Dat wordt smullen!

Met zo’n groot dienstenaanbod hebt u alles binnen handbereik

Vertrouw op camping Sant Miquel als het gaat om vertier, of gewoon om u het leven tijdens uw vakantie makkelijk te maken. Wasmachines, wasdrogers en strijkijzers maken uw vakantie aangenamer, en als het gaat om leuke dingen doen, alleen of met de hele familie, zijn een filmzaal, een karaokeset en een bibliotheek welkom, toch? En? Begint het bij u al te kriebelen? 

×