Camping Colera

Al gehoord van Colera? De naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen en toch is dit ‘the place to be’ voor een geweldige campingvakantie. Ver van het tumult en de massa aan de Costa Brava is Colera een oase van kalmte en rust. Dit charmante kuststadje bij de diepblauwe zee met zijn prachtige, authentieke natuur is de uitgelezen plek voor een familievakantie. Wandelen in de ongerepte natuur, genieten van de gereputeerde Catalaanse fijnproeverskeuken, lekker niksen op de idyllische stranden … u bent vast meteen weg van dit stadje. Toch bang dat u zich in Colera gaat vervelen? Dat er geen bezienswaardigheden in de buurt zijn? Dat er niks te beleven valt? Dat u met andere woorden niet weet of u de hele familie wel bezig kunt houden? Geen paniek! Yelloh! Village heeft aan alles gedacht …

Campingvakantie Colera

Als er één stadje aan de Costa Brava is dat u tijdens uw vakantie met Yelloh! Village beslist moet bezoeken, dan wel het charmante Colera. Op een unieke locatie tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën ligt het op u te wachten.

Zin in dolce far niente? Trek uw badpak aan, neem een handdoek en een tube zonnecrème, en installeer u comfortabel bij één van de sublieme kreekjes van de stad. Het rotsachtige natuurlandschap bij het vredige strand van Garbet weet u vast te charmeren. Liefhebber van watersporten? Dit is een paradijs voor wie houdt van snorkelen, duiken, peddelsurfen of kajakken. U kunt ook fijne boottochten maken of gewoon wat ronddobberen op de Middellandse Zee. Pure zaligheid! Houdt u van de natuur? Ontdek de schitterende wandelpaden die in de stad vertrekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandeling naar Llançà? Of kuiert u liever door het stadscentrum? Afspraak op de ‘Plaça Major’ (Grote Markt) waar de magnifieke vrijheidsboom staat. Er is zoveel te zien en te beleven in Colera. We verwachten u!

×