Camping Platja D’Aro

Criteria wissen
Platja d’Aro, in de Spaanse provincie Gerona, is de ideale plaats om uw volgende vakantie door te brengen!
Het is trouwens een uitstekende uitvalsbasis om de prachtige Costa Brava te ontdekken!

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Costa Brava

Vakantie op een camping Platja d'Aro

De charme van Platja d'Aro schuilt vooral in zijn historische centrum, Castell d'Aro. Dit werd gebouwd rond een middeleeuws kasteel en een gotische kerk, de Santa Mariakerk, die dateren uit de XVde eeuw.

Op enkele kilometers van een groot zandstrand weet Platja d'Aro uw vakantie kleur te geven. Geniet van het mediterrane klimaat, het fijne zand met de gouden gloed, de kreken en een verfrissende duik.

In de omgeving van de Yelloh! Village camping zijn er elke dag weer tal van activiteiten: tennis, golf, zeilen, surfen, wandelen, fietsuitstappen enz. Er is voor elk wat wils en jong en oud komen hier aan hun trekken. In dit bijzonder levendige stadje snuift u de plaatselijke sfeer op, lekker kuierend in de straatjes.

Camping Platja d’Aro

Proef eveneens van de typisch Spaanse gerechten, zoals de paella, de tapas (waaronder het beroemde pan con tomate, gegrild brood met look en tomaat), de dagverse vis en de zeevruchten. En of u nu binnen of buiten, direct aan zee of in het centrum wenst te eten, één ding is zeker: u hebt maar te kiezen!

Ontdek de camping van Platja d'Aro en beleef de vakantie van uw leven!

×