Camping Sant Feliu de Guíxols

Als u zin hebt in een Catalaanse vakantie aan de Middellandse Zee, kies dan voor Sant Feliu de Guíxols. Dit bijzonder sfeervolle stadje is een bestemming die u niet mag missen tijdens uw verblijf in Spanje!
Er zijn zo veel manieren om de stad Sant Feliu de Guíxols te ontdekken! U kunt bijvoorbeeld wandelen op de weergang van S’Agaro die langs de oude vestingmuren loopt, en daarvandaan genieten van het prachtige uitzicht op de kreken, stranden en schitterende gevels.

Camping Sant Feliu de Guíxols

U kunt ook de vele bijzondere monumenten van deze stad bezoeken: slenter rond in het centrum rondom het Benedictijnse klooster uit de 10e eeuw en bewonder de aan de boulevard gelegen huizen van de aristocratie of de kapel van Sant Elm.

Tot slot is een bezoek aan de prachtige stranden ook een van dé manieren om van alle pareltjes van deze stad te genieten: het in de oude wijk gelegen strand van Sant Feliu of de kreken van Sa Conca, Font en Les Vaques zijn magnifiek! Het zijn perfecte locaties om te zwemmen of te vissen op zee-egels!  

×