Camping Sant Pere Pescador

Aan de oever van een rivier, midden in een beschermd natuurgebied en op een boogscheut van één van de mooiste baaien van de Middellandse Zee, ligt Sant Pere Pescador, een stad die u laat kennismaken met al het moois dat het Catalaanse Spanje te bieden heeft. Wedden dat u op slag verliefd wordt op deze plek?
Tijdens uw verblijf kunt u in de buurt van Sant Pere Pescador typische steden als Roses en L’Escala bezoeken. Ook daar liggen prachtige stranden op u te wachten!

Campingvakantie Sant Pere Pescador

Dit is een plek waar alles meezat en bijdroeg tot het ontstaan van een schitterende stad. Sant Pere Pescador, dat omgeven is door uitzonderlijke natuurgebieden en maar liefst 6 kilometer strand heeft, laat u op de meest uiteenlopende manieren genieten van de natuur.

U kunt vanuit de stad een kleine fiets- of wandeltocht maken langsheen de Fluvià: het pad leidt u doorheen de prachtige open ruimten en fruitboomgaarden net buiten Sant Pere Pescador. Ook de kusten, stranden en duinen zijn beslist de moeite waard. Sant Pere Pescador is niet voor niets een begrip onder watersportfanaten: waterskiërs, wakeboarders, kajakkers en windsurfers voelen zich hier thuis. U kunt zelf een initiatie volgen of – wie weet – deelnemen aan het wereldkampioenschap windsurfen dat elk jaar op de stranden van Sant Pere Pescador plaatsvindt.

Camping Sant Pere Pescador

Neem de tijd om de lokale sfeer ten volle op te snuiven en breng een bezoek aan het charmante stadje Sant Pere Pescador! Loop een keertje over de typische markt die in de schaduw van de bomen op de oevers van de rivier opgesteld staat. De kraampjes zijn een ware orgie van kleuren en aroma’s, en van lokale geuren en smaken!

Voor de liefhebbers van oude gebouwen herbergt Sant Pere Pescador ook enkele historische monumenten zoals de parochiekerk uit 1692, het mooie kapelletje van Sant Sebastià en het imposante Casa Caramany dat op de plaats van de oude middeleeuwse burcht werd opgetrokken.

×