Camping Llançà

Llançà, een charmant vissersdorpje op de Middellandse Zeekust, weet u meteen te bekoren. Ontdek tijdens uw campingvakantie deze unieke en veelzijdige plek! Llançà ligt aan de noordelijke Costa Brava, nabij de Frans-Spaanse grens. Dit mediterrane kuststadje, dat bekendstaat om zijn ongerepte landschappen, houdt meer dan één troef achter de hand en weet u vast meteen te bekoren.

Campingvakantie Llançà

Het ligt te midden van beroemde natuurparken zoals dat van Cap de Creus en L’Albera, en het is dan ook een plek waar natuurliefhebbers thuis zijn. Uw kleine clan beleeft hier een vakantie uit de duizend! De vredige kreekjes – het ene al idyllischer dan het andere –, het historisch en cultureel erfgoed, de geanimeerde vissers- en plezierhaven … Llançà mag u echt niet links laten liggen tijdens uw verblijf in Spanje. Bent u gesteld op een rustige en ontspannende vakantie, aarzel dan niet en maak kennis met Llançà!

 

Camping Llançà

De hele familie heeft het hier naar de zin. Liefhebbers van dolce far niente zijn vast niet weg te slaan van de prachtige stranden van Llançà. Zand of kiezel, er is voor elk wat wils! Wie het toch te heet onder de voeten wordt, kan een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water van dit Catalaanse stadje. Wandelaars hebben de keuze: de boomgaarden en wijnvelden van het platteland verkennen of in het historisch stadscentrum op zoek gaan naar prehistorische en Romeinse overblijfselen. Royaal! Ook fijnproevers zijn hier aan het feest: proef de populaire ‘llances’, lokale bonbons met amandel en cacao. Een lekkernij voor elke zoetekauw! Wil u weten welke leuke activiteiten Yelloh! Village nog meer voor u in petto heeft, wees dan op de afspraak in Llançà!

×