Camping Costa Dorada

Profiteer van uw campingvakantie aan de Costa Dorada om deze toeristische regio in het zuiden van Catalonië te bezoeken!

Campingvakantie Costa Dorada

Zet koers naar de Costa Dorada voor uw volgende vakantie! Deze Spaanse regio wordt door toeristen erg gewaardeerd om zijn kust en fijne zandstranden. Bovendien schijnt de zon er haast altijd! Kuststeden als Salou, Calafell, Altafulla of Torredembarra waren ooit kleine vissersdorpen maar lokken nu heel wat Europese vakantiegangers. Haal het beste uit uw campingvakantie en geniet van de eindeloze zandstranden en de Middellandse Zee, ideaal voor dagenlang zwemplezier met familie of vrienden. Zo maakt de Costa Dorada – de ‘Goudkust’ – haar naam helemaal waar: klein en groot beleeft hier een gouden tijd, boordevol verrassingen!

 

Camping Costa Dorada

De Costa Dorada heeft meer te bieden dan alleen maar kust. Het landschap in deze regio is bijzonder gevarieerd. Zee, velden of bergen: er is voor elk wat wils. Ontdek de moerassige delta van de Ebro, één van de beroemde natuurparken in de streek, waar u heel wat vogels kunt spotten. Zelfs schitterende roze flamingo’s defileren er vlak voor uw neus! Meer naar het westen ligt het Prades-gebergte met zijn buitengewone natuurlandschappen. Kies één van de wandelroutes uit en ontdek de vele charmante, pittoreske dorpjes.

Dankzij steden met een rijk verleden zoals Tarragona – ingeschreven op de Unesco-Werelderfgoedlijst als archeologisch complex – heeft deze streek charme te over. Aarzel niet langer en breng tijdens uw campingvakantie een bezoek aan de Costa Dorada. U krijgt er geen spijt van!

1 camping gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Costa Brava

campings Pyrénées catalanes

Om te ontdekken
×