Camping El Vendrell

Ontdek El Vendrell, een stad tussen de Middellandse Zee en de bergen, en een ideale bestemming voor uw volgende campingvakantie! El Vendrell is de hoofdplaats van de Baix Penedès, een Catalaanse regio die van traditionele wijnbouw en toerisme leeft. De stad mag in geen geval op uw programma ontbreken wanneer u in de buurt op vakantie bent.

Campingvakantie El Vendrell

El Vendrell, dat aan de Costa Dorada ligt, werd eertijds doorkruist door de Via Augusta, de beroemde Romeinse heirbaan, en kan prat gaan op een belangrijk erfgoed uit de Oudheid. Een deel van de Romeinse restanten kunt u overigens bewonderen in het archeologisch museum van de stad. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de Sant Salvador-kerk in renaissance- en barokstijl, en laat u verrassen door de ongelooflijke architectuur op de Plaça Nova. Op deze toeristische plek vindt u ook de fontein met het beeld van de beroemde cellist Pau Casals die in deze stad geboren werd.

 

Camping El Vendrell

Met zijn drie wijken langsheen de zee – Sant Salvador, Coma-ruga en El Francás – is El Vendrell de ideale plek voor wie van zwemmen houdt. De stranden van de stad strekken zich uit over een afstand van 7 kilometer en worden tot de allerbeste van Catalonië gerekend wegens de kwaliteit en de therapeutische werking van het water. Geniet dus volop van de Catalaanse zon tijdens uw campingvakantie in de buurt van El Vendrell! 

×