Camping Calafell

Ontdek het charmante Calafell, de Spaanse stad die de toegangspoort tot de beroemde Costa Dorada vormt.

Breng zeker een bezoek aan Calafell, een stad met een bijzonder rijk historisch erfgoed maar ook een leuke badplaats met fijne goudkleurige zandstranden die zich over een afstand van 5 km uitstrekken. Calafell is dan ook een gedroomde vakantiebestemming om met de hele familie lekker te luieren en toch heel wat nieuws te ontdekken.

Campingvakantie Calafell

Trek tijdens uw bezoek aan deze stad zeker ook wat tijd uit voor een buitengewoon monument: de Ciutadella Ibèrica van Calafell. Het is een unieke site waar na 20 jaar opgravingswerk een oud Iberisch dorp werd heropgebouwd. Ontdek hoe de straten en huizen er hier tussen de 6de en 1ste eeuw v.Chr. uitzagen en verneem wat meer over de Iberische cultuur.

Vanaf de wallen van het middeleeuwse kasteel van Santa Creu hebt u een adembenemend uitzicht over de stad, de moderne wijk Segur de Calafell met de kerk van Sant Miquel, de oude vissersbuurt, de toeristische zone met talloze winkels en restaurants, … U komt ogen te kort in Calafell!

Wil u graag wat relaxen op het strand of houdt u van watersport, dan hebt u de keuze uit 3 stranden. Wacht niet langer om uw campingvakantie in Calafell te reserveren! 

 

×