Camping Tarragona

Criteria wissen
Ontdek tijdens uw volgende campingvakantie de architecturale en culturele charmes van Tarragona!
Tarragona, de hoofdplaats van de gelijknamige provincie en van de Costa Dorada, is een stad die u ongetwijfeld weet te bekoren.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Costa Dorada

Campingvakantie Tarragona

Dankzij de unieke architectuur met zowel moderne bouwsels als restanten uit het verleden is het heerlijk wandelen door de straatjes van de verschillende wijken. Vooral de Rambla Nova, de belangrijkste laan van de stad met tal van boetiekjes, is een must!

Tarragona of Tarraco zoals de stad oorspronkelijk heette, is bezaaid met aangename pleinen zoals de Plaça de la Font, de Plaça del Fòrum en de Plaça del Rei, en telt talloze monumenten die aan het Romeinse verleden herinneren. Tarragona staat overigens al sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van de Unesco als archeologisch complex. U vindt er onder meer het forum, het circus en het theater uit de Romeinse tijd, maar ook het amfitheater uit de Oudheid mag beslist niet op uw programma ontbreken wanneer u Tarragona bezoekt.

Camping Tarragona

Breng zeker ook een bezoek aan de typische visserswijk ‘El Serrallo’, een pittoreske buurt met tal van restaurants. Proef er de overheerlijke keuken van Tarragona op basis van zeevruchten. Neem tijdens uw bezoek ook een kijkje op het ‘Balcó del Mediterrani’ (het ‘Balkon van de Middellandse Zee’), een soort wandelpromenade vanwaar u een adembenemend uitzicht over de zee en de stranden van de stad hebt. Bent u een waterrat en wil u zich in de zomer graag eens uitleven? Vanuit de plezierhaven worden kajaktochten georganiseerd die u langs de prachtige stranden van Miracle, Arrabassada en Savinosa voeren. U verveelt zich geen moment tijdens uw campingvakantie in Tarragona! 

×