Camping Torredembarra

Profiteer van uw campingvakantie om de badplaats Torredembarra te verkennen!
Ook de ‘Torre de la Vila’, het oudste monument van de stad in mudejarstijl, de omwallingen van Torredembarra en nog heel wat andere monumenten zijn beslist een omweg waard. Wacht dus niet langer om al het moois van deze stad te ontdekken tijdens uw Yelloh! Village-campingvakantie.

Campingvakantie Torredembarra

Verken de Catalaanse stad Torredembarra, een ideale plek om volop te genieten van de Middellandse Zee. Deze charmante badplaats biedt zijn bezoekers talloze fijne zandstranden met elk een heel eigen karakter. Het beroemdste strand, dat La Paella wordt genoemd, is met zijn kalme en ondiepe water ideaal voor kinderen. Wil u graag het beeld ‘Alfa & Omega’ van Rafael Bartolozzi zien?

Dan moet u naar het strand ‘Baix a Mar’ in de oude visserswijk. ‘Els Muntanyans’, één van de laatste natuurlijke stranden van Catalonië, is dan weer de uitgelezen plek voor wie van duinen en moerassen houdt. Wandelaars en natuurliefhebbers komen er volop aan hun trekken. Het laatste strand, ‘El Canyadell’,  biedt met zijn krijtrotsen en typisch mediterrane vegetatie een bijzonder landschap. Niet ver hiervandaan verrijst de beroemde vuurtoren van Torredembarra, de laatste overigens die in Spanje in de 20ste eeuw werd gebouwd.

 

Camping Torredembarra

Profiteer van uw bezoek aan Torredembarra om de verbluffende architectuur van deze stad te bewonderen. In de oude stad vindt u het gerenoveerde kasteel van de familie Icart dat nu als stadhuis wordt gebruikt. Het is het enige burgerlijke gebouw uit de Catalaanse Renaissance dat bewaard is gebleven in Catalonië.

×