Camping Salou

Ontdek Salou, de toeristische stad aan de Costa Dorada op een uurtje rijden van Barcelona, en laat u verleiden door haar vele troeven!
Salou, een stad waar het hele jaar door een mediterraan klimaat heerst, ontvangt elk jaar heel wat bezoekers die de Costa Dorada willen verkennen.

Campingvakantie Salou

Deze plek in het zuiden van Catalonië is werkelijk onvergelijkelijk voor wie maximaal van zijn vakantie wil genieten. Toeristen weten Salou te vinden door de nabijheid van het attractiepark PortAventura, maar ook de stad zelf beschikt over heel wat troeven en trekt massa’s bezoekers met haar feestelijke en gezellige sfeer. Klein en groot vindt hier een ruime keuze aan leuke bezigheden en ontspanningsactiviteiten: het toeristentreintje, het karting-circuit, watersporten, activiteiten in de volle natuur, … Ook fuifnummers worden hier op hun wenken bediend in de vele bars en discotheken.

 

Camping Salou

Wie houdt van zwemmen en lekker luieren, voelt zich in Salou in de zevende hemel dankzij de talloze fijne zandstranden en wilde kreekjes. U kunt ook over een afstand van bijna 2 kilometer langsheen de kust wandelen over een pad dat vroeger werd gebruikt als uitkijkpost. De weg voert u van het toeristisch centrum van de stad naar Replanells en Cap Salou. Onderweg ziet u zo’n 77 meter lager de zee liggen en geniet u van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. U komt ook voorbij stranden en kreken en krijgt een buitengewone fauna te zien. Aarzel dus niet langer en breng uw volgende campingvakantie door in Salou!

×