Camping Costa Brava met zwembad

Criteria wissen
De Costa Brava, begrensd door de Middellandse Zee en de Pyreneeën, ligt in de provincie Catalonië en is de ideale bestemming voor een 100% zon- en strandvakantie.

Vakantie op een camping Costa Brava

Met zijn ruige kust, zijn mooie kreekjes en pittoreske haventjes, zoals Cadaquès, kent deze streek een gemiddelde jaartemperatuur van 17°C en beschikt ze over een grote culturele rijkdom.

30% van de streek bestaat uit beschermd natuurgebied. Vandaar de benaming: "Wilde kust" of Costa Brava in het Spaans. Loop verloren in de enorme authentieke landschappen tijdens uw verblijf op een camping aan de Costa Brava. De talrijke parken en botanische tuinen zijn het bezoek meer dan waard, zowel voor hun plantendiversiteit als voor de weidse panorama's die ze bieden. De regio wordt omzoomd door kreken. Blauwgroen water en wit zand: de perfecte ingrediënten voor een namiddagje zalig nietsdoen.

Heel wat schilders vonden er inspiratie. Het uiterst charmante stadje Cadaquès, de stad waar Salvador Dali opgroeide, biedt een prachtig zicht op de zee. Een bezoek aan de woning van de kunstenaars en de oude haven is zeker een must. Maak van dit bezoek gebruik om verder te trekken naar Figueras, het Dali-museum en de mooie stad Rosas met zijn zonnige baai, die u aangenaam zullen verrassen tijdens uw verblijf op een camping aan de Costa Brava.

Laat u verleiden door Spanje, het vaderland van het feest en het nachtleven. De kans is groot dat u enkele tapa's zult nuttigen op een terrasje in een drukke straat, vooraleer de avond af te sluiten in een bar of op een pleintje, omringd door geluiden, kleuren en gelach. Het hele jaar door brengen de kleuren van de streek de Costa Brava tot leven. Tijdens de traditionele volksfeesten maakt u kennis met de Catalaanse ziel.

Camping Costa Brava

Keer terug met een licht hart, een hoofd vol herinneringen en een camera vol magische ogenblikken.

Uw zoekresultaten: 4 Campings

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Costa Dorada

Om te ontdekken
×