Camping La Marende

Argelès-sur-Mer, Pyrénées Orientales

« Een boomrijke familiecamping in de Pyrénées-Orientales op 200 meter van de Middellandse Zee »

8.3 10 497 scores Recensies

Uw vakantie op camping
La Marende

In een groene en rustige omgeving, waar de hoge toppen van de Pyreneeën zich in het kalme water van de Middellandse Zee storten, in het hart van Frans-Catalonië: daar ligt het Yelloh! Village La Marende op u te wachten.

 

Uw campingvakantie in de Pyrénées-Orientales staat helemaal in het teken van het water. Met maar liefst 7 kilometer fijnzandstranden op nauwelijks 200 meter, een aquapark van 300 m² op de camping, Aqualand vlakbij … Wat zou u zich nog meer kunnen wensen?

 

Kinderclubs en animatie voor de hele familie? Wordt voor gezorgd! En natuurlijk kunt u ook rekenen op zonnige accommodaties met aangename leefruimten, een groene omgeving met boerderij en moestuin, en het geluid van de golven op de achtergrond. Leven als God in Frankrijk: op camping La Marende ondervindt u aan den lijve wat het is!

Daar word je blij van

 • Gelegen tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, op 200 m van het noorderstrand van Argelès-sur-Mer
 • Een verwarmd zwemparadijs van 300 m² met zwembad, peuterbad, bubbelbaden en een pentaglisse
 • Boomrijke kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties te midden van een weelderige vegetatie
 • Boerderij en moestuin op de camping zelf: natuurliefhebbers zijn hier in hun nopjes!
 • Een familiecamping waar gezelligheid, een fijne sfeer en servicegerichtheid centraal staan
Open van 19/05/2021 tot 18/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 68 81 12 09

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village La Marende zijn zon en waterpret gegarandeerd op de afspraak. Het is natuurlijk een vertrouwd recept voor een geslaagde vakantie: een rondje in het verwarmde aquapark van de camping, daarna een duik in het blauwe water van de Middellandse Zee … Een behoorlijk aantrekkelijk programma, als u het ons vraagt!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Wat vinden uw kinderen eigenlijk het leukst tijdens hun campingvakantie? Optrekken met hun nieuwe vrienden van de kinderclub? Ravotten op het speelterrein? De dieren van de boerderij bezoeken? In het Yelloh! Village La Marende hoeven de kinderen gelukkig niet te kiezen. Alles kan! En bovendien bieden we hun nog heel wat andere activiteiten aan …

Sport en activiteiten

Meer weten?

Op naar de Pyrénées-Orientales voor een zonovergoten vakantie aan zee! In het Yelloh! Village La Marende beleeft u een geanimeerde vakantie boordevol activiteiten voor de hele familie. Vakantie vieren in het zuiden van Frankrijk en bovendien op camping La Marende: het klinkt als het perfecte recept voor een onvergetelijke vakantie!

Diensten

Meer weten?

Wilt u tijdens uw campingvakantie vooral even op adem komen en het allemaal wat kalmer aan doen, dan is dit helemaal uw ding. Het Yelloh! Village La Marende beschikt over meer dan één troef om van uw vakantie een ongeëvenaarde ervaring te maken: onthaal, eetgelegenheden, campingwinkel … Zelf hoeft u alleen maar lekker te relaxen!

In de omgeving

Meer weten?

De kust met Argelès-sur-Mer, Collioure, Saint-Cyprien … Het binnenland met Perpignan, Céret, Villefranche-de-Conflent … Aan de andere kant van de grens Cadaqués, Figueres, Barcelona … Tussen het Catalaanse hinterland en de Middellandse Zeekust, tussen Frankrijk en Spanje … Er is zoveel moois te ontdekken in de omgeving van camping La Marende. Waar wacht u nog op?

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×