Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Marende Argelès-sur-Mer, Pyrénées Orientales

« Een boomrijke familiecamping in de Pyrénées-Orientales op 200 meter van de Middellandse Zee »

8.3 10 596 scores Recensies

Beoordelingen camping La Marende

Bij het kiezen van uw vakantiebestemming hecht u allicht veel belang aan de beoordelingen van andere vakantiegangers, niet? In het Yelloh! Village La Marende vinden we het erg belangrijk om hier heel transparant over te zijn. Daarom hebben we hier alle authentieke beoordelingen verzameld van de campinggasten die al in ons vakantiedorp in de Pyrénées-Orientales verbleven. U leest hier wat zij vonden van de activiteiten, het animatieaanbod, de kinderclubs, het aquapark, de bar en het restaurant, het dienstenaanbod … Alle beoordelingen over camping La Marende vindt u hier terug. Hebt u er zin van gekregen om ook eens langs te komen?

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

596 scores
8,3 /10
Pauline
Uit Vogelenzang
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/09/2019 tot 20/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Mooie ruime plaatsen, mooi sanitair, goede locatie!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Jacob
Uit Hoorn nh
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 10/08/2019 tot 24/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Het is een goede locatie. Mobilhome was goed. Wij hebben erg genoten van ons verblijf op La Marende
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Harmen
Uit Nieuwkoop
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2019 tot 10/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Ons vakantiedoel is om een rustige vakantie te hebben, waar we als het te warm is kunnen zwemmen. Dat vonden we bij u. We hebben het goed naar ons zin gehad. Alles wat we nodig hadden was aanwezig.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sofie
Uit Roosendaal
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019 tot 03/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Prettige camping, op een goede locatie. Niet in midden in het drukke Argeles, maar wel snel te komen door met het treintje te gaan. Strand op loopafstand wat er fijn is. Vriendelijk personeel die je dagelijks begroeten. Fijne plek met veel schaduwmogelijkheden en een goed onderhouden washok.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Ivo
Uit Brecht
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/06/2019 tot 28/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer mooie camping met schaduwrijke plaatsen. Zeer grote plaatsen. Proper modern sanitair. Lekker aangenaam zwemmen in het zwembad. 1minpunt. De roepende kinderen snachts tot 2a3uur. Pretpark dicht bij de camping.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Petrus
Uit Goirle
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/06/2019 tot 26/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Correct en vriendelijk personeel. goed sanitair, mooi zwembad. Opgeruimd terrein en mooi plaatsen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Cornelis
Uit Bavel
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/06/2019 tot 19/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping, sinds het yellow Village is erg vies sanitair! Paar jaar geleden vele malen schoner!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marc
Uit Gentbrugge
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 13/06/2019 tot 17/06/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Wij warren heel tevreden over de camping zowel wat de hygiene als de sfeer en de ligging. Mooie fietspaden in de omgeving evenals de goede bereikbaarheid van de .warenhuizen. Wij Komen zeker terug
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Nwtm
Uit Tilburg
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/05/2019 tot 24/05/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Wij waren al vaker op deze camping geweest. Als wij terug komen op een camping zegt dat eigenlijk al genoeg. Een camping die ons tegen valt, bezoeken wij geen tweede keer.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Jacobus
Uit Heemskerk
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/04/2019 tot 04/05/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Prima camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
×