Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping La Marende Argelès-sur-Mer, Pyrénées Orientales

« Een boomrijke familiecamping in de Pyrénées-Orientales op 200 meter van de Middellandse Zee »

8.3 10 596 scores Recensies

In de buurt van camping La Marende

De kust met Argelès-sur-Mer, Collioure, Saint-Cyprien … Het binnenland met Perpignan, Céret, Villefranche-de-Conflent … Aan de andere kant van de grens Cadaqués, Figueres, Barcelona … Tussen het Catalaanse hinterland en de Middellandse Zeekust, tussen Frankrijk en Spanje … Er is zoveel moois te ontdekken in de omgeving van camping La Marende. Waar wacht u nog op?

Camping La Marende
Avenue du Littoral
66700 Argelès-sur-Mer
FRANKRIJK
+33 (0)4 68 81 12 09

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 42° 34' 23''
Lengtegraad: E 3° 2' 33''
Bereken uw route


Ligging
Argelès-sur-Mer, 4 km
Luchthaven van Perpignan, 33 km
Station van Argelès-sur-Mer, 5 km
Ontdek Fort Libéria, de burcht die uittorent boven de stad Villefranche-de-Conflent. Tijdens uw vakantie is een bezoekje aan deze parel van het departement Pyrénées-Orientales niet te versmaden.
Met zijn unieke charme, zijn natuurlijke schatten en zijn adembenemend mooie landschappen zal de Côte Vermeille, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, u met open armen ontvangen. Ontdek tijdens uw campingvakantie alle geheimen van deze kust.
Ontdek tijdens uw campingvakantie de baai van Paulilles, de parel van de Catalaanse kust. De weelderige vegetatie, het fijnzandstrand en het lokale patrimonium zullen u aan het dromen zetten.
Tussen de bergen van de Pyreneeën en de Middellandse Zee staat uw campingvakantie in Frans Catalonië in het teken van de heerlijke smaken, geuren en kleuren van deze streek.
Breng een bezoek aan Argelès-sur-Mer, één van de meest emblematische steden van de Pyrénées-Orientales met de typische charme van een Zuid-Franse badplaats. De Middellandse Zee en haar lange fijnzandstranden verwachten u!
Het charmante badplaatsje Banyuls-sur-mer ligt in een wijnstreek. Het is een gezellig stadje met lanen geflankeerd door palmbomen en platanen.
Of u nu voor het opvallende huis van de schilder Salvador Dali (museum in Figueras) komt, voor het sfeervolle vissershaventje of voor de ongerepte baaien en stranden, er zijn altijd meer dan genoeg redenen om Cadaqués te bezoeken…
Laat u verleiden door de charme en schoonheid van Collioure, een unieke bestemming tussen zee en bergen met schitterende vergezichten op de Middellandse Zee en uitzonderlijke natuurlijke rijkdommen.
Culturele en artistieke activiteiten, een charmant centrum, prachtige fijnzandstranden … Tijdens uw verblijf in Spanje mag Figueres niet op uw programma ontbreken!
De hoofdstad van Frans Catalonië Perpignan is een verrassende stad die u beslist zal bekoren en uw campingvakantie een heerlijk zuidelijk én oosters tintje zal geven!
De prachtige stranden van Roussillon zijn er helemaal voor u! Kies voor een campingvakantie in St Cyprien, u zal er geen spijt van krijgen.
Tijdens uw vakantie in het departement Pyrénées-Orientales mag een bezoekje aan het bekende vestingstadje Villefranche-de-Conflent niet ontbreken. De authenticiteit en de charme van het karaktervolle stadje zullen u niet onbewogen laten.

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler