Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Marende Argelès-sur-Mer, Pyrénées Orientales

« Een boomrijke familiecamping in de Pyrénées-Orientales op 200 meter van de Middellandse Zee »

8.3 10 403 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping La Marende

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village La Marende zijn zon en waterpret gegarandeerd op de afspraak. Het is natuurlijk een vertrouwd recept voor een geslaagde vakantie: een rondje in het verwarmde aquapark van de camping, daarna een duik in het blauwe water van de Middellandse Zee … Een behoorlijk aantrekkelijk programma, als u het ons vraagt!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Peuterbad
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Verwarmd zwemparadijs van 300 m²

De warme zon van de Middellandse Zee weerspiegelt in het mooie zwembad waarvan het water het hele seizoen tot 27 °C verwarmd wordt. De kinderen hebben de tijd van hun leven op de kleine glijbaan van het peuterbad dat in het zwembad geïntegreerd is. De grootste kinderen leven zich uit op de pentaglisse ! In juli en augustus houden badmeesters een oogje in het zeil terwijl de hele familie met volle teugen geniet ... Wedden dat u moeilijk aan dit idyllische plaatje kunt weerstaan? Gelukkig hoeft u er ook helemaal niet aan te weerstaan. U kunt gewoon camping La Marende in de Pyrénées-Orientales uitkiezen voor uw volgende vakantie!

 

Zwemshorts zijn niet toegestaan.

Relaxatieruimte: 100% dolce far niente

Zwemmen is leuk, relaxen is nog leuker. Terwijl uw kleine rakkers zich in het zwembad uitleven, kunt u lekker ontspannen. Wat zal het worden? Zalig wegdromen in het bubbelbad met masserende waterstralen onder de palmbomen? Wegdoezelen op een ligstoel in de zon of onder een parasol? Het leven is mooi op camping La Marende!

Camping pal aan de Middellandse Zee

Zin in een stevige portie jodiumrijke zeelucht of een zwempartij tussen de zoute golven? Dan hoeft u het niet zo ver te zoeken! Indien u bij het verlaten van de camping nog een 200 meter doorloopt, staat u meteen op het noorderstrand van Argelès-sur-Mer. Het is de uitgelezen plek om de eenvoudige geneugten van een vakantie aan zee te (her)ontdekken: luieren in het zand, een frisse duik nemen, zandkastelen bouwen met de kinderen … Is het niet fantastisch te weten dat u het allemaal binnen handbereik hebt? 

×