Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Marende Argelès-sur-Mer, Pyrénées Orientales

« Een boomrijke familiecamping in de Pyrénées-Orientales op 200 meter van de Middellandse Zee »

8.3 10 403 scores Recensies

De diensten van camping La Marende

Wilt u tijdens uw campingvakantie vooral even op adem komen en het allemaal wat kalmer aan doen, dan is dit helemaal uw ding. Het Yelloh! Village La Marende beschikt over meer dan één troef om van uw vakantie een ongeëvenaarde ervaring te maken: onthaal, eetgelegenheden, campingwinkel … Zelf hoeft u alleen maar lekker te relaxen!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Shuttledienst tussen de camping en het strand
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen

De receptie: tot uw dienst!

Om uw vakantie in het Yelloh! Village La Marende gesmeerd te laten verlopen, één adres: de receptie van de camping! Toeristische informatie, reserveringen van activiteiten en excursies, uitleen van materiaal (pingpongbatjes, petanqueballen, strijkijzer, stofzuiger ...), verhuur (lakens, handdoeken ...), postdienst, bibliotheek, allerlei advies ... Aarzel vooral niet om al uw vragen aan onze medewerkers voor te leggen: zij zijn er om u te helpen!

Eetgelegenheden

Reusachtige trek, een klein hongertje of grote dorst? In de bar en het restaurant van de camping weten ze er wel raad mee! Onze gerechten op basis van verse kwaliteitsproducten vallen bij de hele familie in de smaak. Vlees, vis, pizza, brunch of ontbijt … Loopt het water u al in de mond? Ook de uitgebreide drankenkaart kan u vast bekoren: cocktails, wijn, vruchtensappen, frisdranken …

 

Voor al uw kleine inkopen kunt u terecht bij de kruidenier van het Yelloh! Village La Marende: brood en luxebroodjes, streekproducten, wijnen uit de Pyrénées-Orientales, kranten en tijdschriften … Een royaal assortiment!

Handige diensten

Een wasruimte met wasmachines en droogtrommels, sanitaire voorzieningen met alle comfort, een loospunt voor uw camper … Wat hebt u nog meer nodig om met een gerust hart aan uw vakantie te beginnen? Zeg dus vaarwel aan alle dagelijkse beslommeringen en geniet van een relaxte vakantie zonder zorgen en zonder besognes. Wij regelen het voor u.

×