Camping oostelijke Pyreneeën

Kom ons natuurlijk en cultureel erfgoed ontdekken, tussen Pyreneeën en Middellandse Zee, tijdens een verblijf op een camping in de Pyrénées-Orientales.

Vakantie op een camping Pyrénées-Orientales

40 km fijne zandstranden en 20 km rotsachtige kreken: dat is de kust van de Pyrénées-Orientales. Vissershaventjes en jachthavens vullen uw vakantie met de heerlijke smaak van Zuid-Frankrijk. Treed in de voetsporen van kunstenaars als Matisse, die in deze streek inspiratie opdeed. De Côte Vermeille is bezaaid met charmante en dynamische badsteden: Canet-en-Roussillon, Le Barcarès, Saint-Cyprien en vele anderen. Keer niet terug zonder eerst een tussenstop te hebben gemaakt in de prachtige stad Collioure. Proef er van de befaamde wijn op een terras met uitzicht op de blauwe zee.

Aan de kant van de bergen verloopt uw verblijf op een camping in de Pyrénées-Orientales zowel in de winter als de zomer in een sfeer van zuivere lucht, ontspanning en verkenning. Ontdek de bergen te voet, met de fiets, op ski's of te paard. Het hele jaar door bereidt de streek u allerlei verrassingen voor.

In het achterland zal de stad Perpignan, met haar duizend gezichten, u zeker kunnen bekoren. Ze combineert authentieke charme met een moderne dynamiek, dankzij haar musea, beurzen, festivals, bars en restaurants. Als voormalige hoofdstad van het koninkrijk van Mallorca kunt u er de architectuur bewonderen van het paleis van de koningen van Mallorca. Narbonne, Salses, Vauban: in de Pyrénées-Orientales ontdekt u evenveel steden als verborgen schatten.

Camping Pyrénées-Orientales

Van Canigou tot de prachtige stranden van Collioure, van het skistation Font Romeu tot de abdij van Saint Michel de Cuxa: ons departement bestaat in alle schakeringen en smaken en bezorgt u een campingverblijf in duizenden kleuren.

4 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Aude

campings Gard

campings Hérault

campings Lozère

We bevelen u ook aan

campings Costa Brava

campings Ariège

Om te ontdekken
×