Camping St Cyprien

Criteria wissen
De prachtige stranden van Roussillon zijn er helemaal voor u! Kies voor een campingvakantie in St Cyprien, u zal er geen spijt van krijgen.
Kruid uw campingvakantie in Saint-Cyprien met de warme kleuren van Zuid-Frankrijk, de smaak van de beroemde gastronomie en de herinnering aan onvergetelijke momenten.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Campingdorpen Pyrénées Orientales

Vakantie op een camping Saint-Cyprien

De zon van de Middellandse Zee belooft u een hartverwarmende vakantie tijdens uw campingverblijf in Saint-Cyprien. Op het lange fijne zandstrand staat u urenlang zalig far niente te wachten. Ook zwemmen is hier puur genieten, want het water met azuurblauwe weerspiegelingen heeft een aangename temperatuur. Ook voor andere vormen van waterpret bent u hier op de juiste plaats. Saint-Cyprien is de derde belangrijkste plezierhaven van Europa. Hier liggen de mooiste zeilboten om een excursie op zee te maken. Ontdek de kust vanop het water, deinend op de golven en genietend van de zeebries.

Zorg voor uw gezondheid tijdens uw vakantie. De weldaden van het zoute water zijn niet uw enige bondgenoten om weer in vorm te komen. De stad biedt u immers een brede waaier aan sportmogelijkheden. Zo zijn er tal van tennis- en squashterreinen, zowel binnen als in de openlucht, om er samen met uw familie een balletje te slaan. Verder zijn er ook fitnesszalen, waar u aan stretch, step, cardiotraining en powertraining kunt doen om uw lichaam weer helemaal in topvorm te krijgen. Een absolute aanrader zijn de excursies te paard om vanuit de ruitercentra van Saint-Cyprien de streek te ontdekken.

Een andere troef van deze streek is de gastronomie. Geniet van de typische gerechten op basis van vis of zeevruchten in één van de talrijke restaurantjes. Staat u graag zelf achter het fornuis, dan kan u voor verse streekproducten terecht op de traditionele markten in de stad.

×