Camping Côte Vermeille

Met zijn unieke charme, zijn natuurlijke schatten en zijn adembenemend mooie landschappen zal de Côte Vermeille, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, u met open armen ontvangen. Ontdek tijdens uw campingvakantie alle geheimen van deze kust.

Campingvakantie De Côte Vermeille

De Côte Vermeille maakt deel uit van het Alberamassief in het zuiden van het departement Pyrénées-Orientales. De kust loopt van het strand van Le Racou in Argelès-sur-Mer helemaal tot aan de Spaanse grens. Op dit prachtige kruispunt van de Middellandse Zee en de Pyreneeën ontdekt u adembenemend mooie landschappen. Zowel klein als groot zal in de ban zijn van de rijkdom van deze kust die bezaaid is met rotsachtige inhammen, kleine stranden en vissershavens.

 

Camping De Côte Vermeille

De ongerepte kust is een heus paradijs voor al wie van wandelen of duiken houdt. Hier ontdekt u op het vasteland of in zee de rijke fauna en flora van de streek. Op deze schitterende bestemming langs de kust van de regio Languedoc-Roussillon zetten de hellende wijngaarden van Banyuls mee de toon en kunt u de plaatselijke wijnen degusteren. De lekkere streekproducten, de schitterende landschappen en de sportieve activiteiten staan garant voor een geslaagde vakantie.

 

balade.roussillon.free.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×