Camping in Aquitanië

Criteria wissen
Kom Aquitanië ontdekken! Tussen de oceaan, de vlakte en de Pyreneeën, biedt onze regio u een verscheidenheid aan landschappen.

Ontdeck vakantie kamperen in Aquitanië

Dennenbossen, de grote stranden van de Landes, de groene valleien, de steile kliffen aan de Baskische kust, het natuurpark van de Pyreneeën wisselen elkaar af in een regio die talrijke activiteiten te bieden heeft voor jong en oud.

Aquitanië is vooral het vertrekpunt voor een reis naar de prehistorie. Het is de bakermat van de overblijfselen van het Paleolithicum, met bijvoorbeeld de beroemde grotten van Lascaux. Een campingvakantie in Aquitanië, dat is in de voetstappen van onze voorouders treden.

In de regio worden de verschillende periodes van ons tijdperk weerspiegeld. De mens heeft tijdens zijn hele evolutie zijn afdrukken achtergelaten in Aquitanië. Zo vindt men er steden met een Romeinse architectuur, terwijl jongere steden eerder typisch Engelse kenmerken vertonen. Bordeaux heeft haar charisma van de 18de eeuw behouden. In de vestingen in de regio kunt u de Honderdjarige Oorlog opnieuw beleven en in het middeleeuwse stadje Saint-Emilion waant u zich in de Middeleeuwen.

Een campingverblijf in Aquitanië, dat is de moeder van de Franse wijnbouw komen ontdekken. Hier worden de hoogst gequoteerde wijnen van het land gebotteld. Het zachte klimaat en de lichte regen het hele jaar door zorgen ervoor dat de wingerds buitengewoon goed fruit leveren. Er worden oenologische uitstappen georganiseerd, zodat u de mooiste wijngaarden van Frankrijk te voet, per fiets of te paard kunt ontdekken.

Camping Aquitanië

Het afwisselend reliëf met bergen, de kuststrook en de vlaktes, biedt u een complete waaier aan activiteiten. Alle leeftijden en alle smaken zullen er hun gading vinden.

Uw zoekresultaten: 15 Campings

Campingdorpen Dordogne

Campingdorpen Gironde

Campingdorpen Landes

Campingdorpen Pyrénées Atlantiques

Om te ontdekken
×