Camping Pyla-sur-mer

Met zijn prachtige, beroemde, 110 m hoge zandduin biedt Pyla-sur-Mer een adembenemend zicht op het Bassin d’Arcachon langs de ene kant en de dennenbossen van de Landes aan de andere kant.
Een aanrader zijn de excursies naar het vogeleiland waar het landschap verandert op het ritme van de getijden. Opmerkelijk zijn de cabanes tchanquées, de houten paalwoningen op het strand. Op het programma voor uw volgende vakantie: de camping in Pyla-sur-Mer in het Bassin d'Arcachon.

Vakantie op een camping Pyla-sur-Mer

De Dune du Pilat is sinds 1994 een geklasseerde natuursite. Dit prachtige natuurmonument strekt zich uit over meer dan 500 meter van oost naar west en 2,7 km van noord naar zuid.

Een campingvakantie in Pyla-sur-Mer staat synoniem voor een verblijf in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving en een uitgebreide activiteitenwaaier op en langs de oceaan. Alles is aanwezig om jong en oud te plezieren bij uw volgende vakantie op de camping of in een huuraccommodatie.

Kom genieten van een heerlijke zomervakantie aan zee. Zeilen, surfen, duiken, parapente, wandelen of gewoon naar het strand gaan: er is voor elk wat wils! Zelfs liefhebbers van deltavliegen komen hier aan hun trekken. De Dune du Pilat is een gedroomd vertrekpunt voor een vlucht over een uniek landschap.

×