Camping Saint-Emilion

Saint-Emilion, een prachtig dorp in de Gironde, neemt u mee naar een andere wereld!
Saint-Emilion is ook hét toonbeeld van de Franse levenskunst. De camping dompelt u onder in een unieke omgeving. Het campingdorp ligt immers te midden van met wijnstokken beplante heuvels. U logeert er tussen de allergrootste druivenrassen ter wereld: Merlot, Cabernet Blanc en Cabernet Sauvignon.

Vakantie op een camping Saint-Emilion

Uw vakantie wordt een onvergetelijk avontuur als u kiest voor de camping in deze uitzonderlijke streek, bakermat van de grootste bordeauxwijnen! Saint-Emilion is een charmante, middeleeuwse stad en tegelijk een van de meest gourmandische steden in Aquitaine.

Elke wijnliefhebber kent de naam "Saint-Emilion" die een enorm prestige geniet. Dit is gedeeltelijk te verklaren door de geologische diversiteit van de plaats. De gevarieerde samenstelling van de bodem in Saint-Emilion (kalkbodem, rotsen enz.) ligt aan de basis van de unieke wijnstokvariëteit die over de hele wereld geapprecieerd en erkend wordt.

De stad Saint-Emilion staat trouwens ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO! Trek dus zeker op verkenning door de wijngaarden en de domeinen - te voet, met de auto of zelfs op de fiets!

Kiest u voor een campingvakantie in Saint-Emilion, dan mag u zeker niet nalaten de opmerkelijke architectuur te bewonderen: kastelen, kerken en ondergrondse stadstoeren. Bereid u voor op een overweldigende ervaring. Saint-Emilion en zijn geschiedenis nemen u mee naar een andere wereld.

×