Camping Arcachon

Criteria wissen
De stad Arcachon, gebouwd aan de rand van het bekken van Arcachon, ademt zeelucht.

Breng deze zomer uw campingvakantie door aan de oceaan, in Arcachon, en ontdek deze boeiende stad in al haar facetten. De ville d'Hiver met haar charmante villa's in de Allée Faust, de vismijn waar alle soorten vis u lijken toe te lachen of de talloze watersportactiviteiten geven uw vakantie dat vleugje ‘Atlantische Oceaan'. Van hieruit kunt u op verkenning gaan naar de oesterhutten of de paalwoningen in het île aux Oiseaux op een beschermde kusstrook, de ontroerende ongerepte schoonheid aanschouwen of u onderdompelen in de watersportgeneugten die Arcachon te bieden heeft!

Uw zoekresultaten: 4 Campings

Campingdorpen Landes

Campingdorpen Gironde

Vakantie op een camping Arcachon

U kunt er een heerlijke dag afsluiten met een wandeling langs de karaktervolle straatjes van het stadscentrum met hun huizen in koloniale stijl of met een bezoek aan het magnifieke Château Deganne, waar vandaag de dag een prestigieus casino gevestigd is. Kiezen voor een campingvakantie in Arcachon, is kiezen voor gezinsontspanning en vrije tijd in de openlucht op een camping Yelloh! Village.

Ook aan gastronomie mag het niet ontbreken tijdens uw campingverblijf in Arcachon: hoewel vis en zeevruchten ongetwijfeld een centrale plaats innemen aan tafel, zal het toch de oester zijn die, in al haar vormen, uw maaltijden in de vele restaurantjes aan de rand van het strand kleur geeft ... In een marinade, fondue, gevuld, met azijn,... Er zijn zoveel manieren om ervan te genieten!

×