Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Yelloh! Saint-Emilion

Saint-Emilion, Gironde

« Kalme, gastvrije, gezellige en authentieke sfeer in een karaktervolle wijnstreek »

8.3 10 713 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Yelloh! Saint-Emilion

Het Yelloh! Saint-Emilion, gelegen op een 10 hectare groot, weelderig begroeid landgoed, is de ideale plek voor uw volgende vakantie. U kunt kiezen uit een van de topaccommodaties of uw tent opslaan op een van de ruime staanplaatsen in de open lucht. Vind verkoeling in het zwemparadijs met zijn waterspeeltuin, zijn glijbanen en zijn overdekte zwembad. Slenter gezellig rond op het dorpsplein of ga een heerlijk partijtje vissen aan het meer van de camping. Op camping Saint-Emilion komt alles samen voor een onvergetelijke vakantie!

 

Kies voor deze camping in de Gironde! In deze karaktervolle regio wacht u een groot aantal verrassingen: de middeleeuwse stad Saint-Émilion, Bordeaux, de hoofdstad van de Aquitaine, en natuurlijk de regionale grand cru-wijnen en de gastronomie! Laat u verleiden door de Franse levenskunst.

Daar word je blij van

 • Een meer en heel veel, goed onderhouden groen
 • Een ideale uitvalsbasis om een streek te gaan ontdekken die rijk is aan geschiedenis, erfgoed en cultuur
 • Een groot aantal gratis activiteiten voor de hele familie (vissen, tennis, trapboten, kano's, pingpong…),
 • Een aquapark met glijbanen, waterspeeltuin, verwarmde zwembaden waarvan één overdekt
 • Een vriendelijk team dat altijd voor u klaarstaat
Open van 21/05/2021 tot 13/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 57 24 75 80

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Yelloh! Village Saint-Emilion op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Ga lekker luieren in het zwemparadijs van camping Yelloh! Saint-Emilion. Met zijn verwarmde zwembaden waarvan één overdekt, zijn glijbanen en zijn waterspeeltuin voor de allerkleinsten is dit de ideale plek om te genieten van zwemplezier in het hart van deze door de Unesco als cultureel werelderfgoed aangemerkte wijnstreek.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Uw kinderen zullen zich zeker niet vervelen op de camping Yelloh! Saint-Emilion. Begeleid door een team van competente en meertalige animatoren gaan uw kinderen allerlei speel-, knutsel- en sportactiviteiten doen en samen met Yellito, de campingmascotte, nieuwe vrienden en vriendinnen maken.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Camping Yelloh! Saint-Emilion ligt aan de oevers van een meer en biedt talrijke sportieve activiteiten om met vrienden of met het hele gezin te beoefenen: waterfietsen, kanoën, vissen, ... Daarnaast kunt u op de camping gratis gebruikmaken van heel veel voorzieningen, zodat uw vakantie aan al uw wensen voldoet.

Diensten

Meer weten?

Voor een vakantie ver weg van de alledaagse beslommeringen, maar vooral om u het leven makkelijker te maken, biedt camping Yelloh! Village Saint-Emilion u rond het centrale plein een groot aantal diensten aan (kruidenierswinkel, restaurant, bar...), zodat uw vakantie voor u uitsluitend een bron van plezier is.

In de omgeving

Meer weten?

Een vakantie op camping Yelloh! Saint-Emilion is vooral een ontdekkingsreis door de regio Saint-Emilion en de mooiste wijngaarden van Frankrijk. Kom de kastelen bezoeken, de beroemde wijnen proeven en de 'art de vivre' van Zuidwest-Frankrijk ontdekken.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×