Zwembad en waterpark in camping Yelloh! Saint-Emilion

Ga lekker luieren in het zwemparadijs van camping Yelloh! Saint-Emilion. Met zijn verwarmde zwembaden waarvan één overdekt, zijn glijbanen en zijn waterspeeltuin voor de allerkleinsten is dit de ideale plek om te genieten van zwemplezier in het hart van deze door de Unesco als cultureel werelderfgoed aangemerkte wijnstreek.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Verdekte en verwarmde zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend

  Het aquapark

  Midden tussen de beroemde wijngaarden van Saint-Emilion, in een sfeer van kalmte en rust, biedt het aquapark de hele familie waterpret.

  • Een overdekt en verwarmd zwembad, waar u wat voor weer het ook is altijd van zwemplezier kunt genieten. Ideaal! Onder de transparante koepel vindt u een peuterbadje voor de allerkleinsten, een groot zwembad voor de hele familie en een bubbelbad voor wie meer van relaxen houdt.
  • Twee verwarmde buitenbaden, glijbanen en een waterspeeltuin… Dat wordt lachen, roetsjen en spetteren, tot groot plezier van klein en groot.

  Profiteer van de terrassen rond de zwembaden om heerlijk te relaxen of te zonnebaden, terwijl u ondertussen geniet van een magnifiek uitzicht op de wijngaarden. In het Yelloh! Village Saint-Emilion kunt u heel veel waterplezier verwachten!

   

  Informatie over de glijbaan/glijbanen: Pentaglisse: 14.60 m - Spaceglisse: 25 m. Leeftijd: vanaf 8 jaar.

  Video zwemparadijs

  ×