Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Yelloh! Saint-Emilion

Camping Saint-Emilion op de oever van een meer verrast u met een uitgebreide keuze aan sportactiviteiten om met vrienden of familie van te genieten: trapboten, kanoën, vissen … En wat dacht u van schaken op een reuzenbord? In de kinderclubs staan dynamische, meertalige animatoren klaar om uw oogappels van 5 tot 12 jaar een programma op maat aan te bieden: schattenjacht, vissen, sporttoernooien en nog heel wat leuke verrassingen!

  Onze kinderclubs

  Uw kinderen zullen zich zeker niet vervelen op de camping Yelloh! Saint-Emilion. Begeleid door een team van competente en meertalige animatoren gaan uw kinderen allerlei speel-, knutsel- en sportactiviteiten doen en samen met Yellito, de campingmascotte, nieuwe vrienden en vriendinnen maken.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Bezorg uw kinderen een droomvakantie met de Kids Club! Hier worden voor de kleintjes tijdens hun verblijf allerlei speciale activiteiten georganiseerd!

   • Schilderen en tekenen
   • creatieve workshops en knutselen
   • gezelschapsspellen
   • spellen in de buitenlucht
   • de camping verkennen
   • schatzoeken
   • minidisco
   • show aan het einde van het verblijf
   • vissen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Deze zomer krijgen uw kinderen het druk tijdens de vakantie dankzij de Junior Club op de camping...

   • schilderen en tekenen
   • creatieve workshops en knutselen
   • gezelschapsspellen en buitenspellen
   • de camping verkennen
   • schatzoeken
   • minidisco
   • show aan het einde van het verblijf
   • vissen
   • sporttoernooien

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen in juli en augustus geopend

  • 2u/dag, 5d/7

  Onze activiteiten

  Camping Yelloh! Saint-Emilion ligt aan de oevers van een meer en biedt talrijke sportieve activiteiten om met vrienden of met het hele gezin te beoefenen: waterfietsen, kanoën, vissen, ... Daarnaast kunt u op de camping gratis gebruikmaken van heel veel voorzieningen, zodat uw vakantie aan al uw wensen voldoet.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren/kajakken
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Pedaalkarts
  Vissen
  Waterfiets
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Minigolf
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Volleybalveld

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony 10km
  Speelzaal 12km
  Vliegen met een luchtballon 3km
  Golf 15km
  Bioscoopzaal 12km
  Skatepark 12km

  Een meer in het hartje van de camping

  Op het land of op het water, iedereen zal er aan zijn trekken komen! De liefhebbers van sportvissen zullen in de wolken zijn met de baars, karper, zeelt en brasem die overvloedig aanwezig is in de vijver, tot groot jolijt van groot en klein. U kunt echter ook een wandeling maken langs het meer en de vele eenden en wilde eenden observeren.

  Vertrek met de waterfiets of met de kano en geniet van dit prachtig kader. Het kalme water en de frisse lucht zullen u een tevreden gevoel bezorgen. Als u geluk hebt, ziet u misschien zelfs 1 van de 2 schildpadden die op het eiland zijn komen wonen!

  Video sport en activiteiten

  Sportieve activiteiten voor iedereen

  Zin om actief bezig te zijn? Ons 'Sportplein' staat tot uw beschikking! Maak zoveel u wilt gebruik van onze tennisbaan, onze buitenfitnesstoestellen, onze pingpongtafels en ons voetbal-, basketbal- en volleybalveld. Huur een skelter bij de receptie of speel een partijtje minigolf in de schaduw van de bomen! Uw vakantie op camping Saint-Emilion wordt een sportief avontuur! 
  Alle benodigde materialen kunt u gratis lenen bij de receptie.

  Activiteiten in de buurt van de camping

  Hebt u zin in een fietstocht of een uitgebreide wandeling, aarzel niet langer! Bij onze receptie kunt u fietsen voor volwassenen en kinderen huren, voor een dag, een week of twee weken, zodat u heerlijk kunt gaan doen waar u zin in hebt. Hebt u een wandeltip nodig? Laat ons team u adviseren over de diverse routes die u kunt volgen! Benieuwd om de Dordogne op een andere manier te ontdekken, ga dan voor een kanotocht en geniet op een ongewone wijze van zijn kastelen, de middeleeuwse stad Domme, zijn dorpjes… of nog, de spectaculaire landschappen. Saint-Emilion is uiteraard bekend om zijn grote wijnen, maar is tegelijk ook vol van geschiedenis en historische schatten. Leer ze ontdekken tijdens een geleid bezoek. Voor uw tickets kunt u terecht aan de receptie.

  Vanaf de camping rijdt een gratis elektrische pendelbus naar het hart van het middeleeuwse centrum van Saint-Emilion. 

  Fietsliefhebbers?

  Ontdek de natuur en de landschappen in de omgeving van de camping door een fiets te huren: bij de receptie kunt u per dag, per week of per twee weken fietsen voor volwassenen en kinderen huren. In de streek zijn talrijke mooie fietstochten te maken. De uitgestrekte bossen van Les Landes en de stranden aan de Atlantische Oceaan, de fiets is de beste manier om van deze prachtige landschappen te genieten. Bovendien is camping Yelloh! Saint Emilion in het bezit van het label ‘Accueil Vélo’ voor ontvangst van wielertoeristen die dankbaar gebruikmaken van de fietsroutes in de omgeving en in het bijzonder van de beroemde ‘Eurovelo3 – Scandiberique ’.

  Ontdekking van de domeinen

  Kom kennismaken met de grand crus. Je bevindt je op de ideale plek. Kastelen en domeinen van een van de grootste crus ter wereld delen maar al te graag hun passie voor wijn met jou. Het is meer dan een gewone wijnproductie, het gaat hier om een levenskunst: je kan hier de gastronomie en fijne wijnen ontdekken. Voor meer advies kunt u gerust even bij de receptie langskomen, onze teams zullen u graag de goede adresjes geven.

  Avonden voor de hele familie

  Kom op zomerse avonden naar het centrale dorpsplein en geniet van de gezellige avonden die camping Yelloh! Saint Emilion voor u organiseert. Dankzij de verschillende georganiseerde animaties zult u de rust en de sereniteit waarderen midden in de wijngaarden van St Emilion. Quiz, thema-avonden, concerten ...  De animatieactiviteiten van het Yelloh! Saint Emilion bezorgen u betoverende avonden terwijl de rust van iedereen gerespecteerd wordt. 

  ×