Camping Gironde

Criteria wissen
Een verblijf in de Gironde, het grootste departement van Frankrijk, is een garantie voor talrijke verrassende ontdekkingen. Op u wachten talrijke culturele, natuurlijke en historische schatten. Een verblijf op een camping in de Gironde is gevuld met verrassingen.

Vakantie op een camping Gironde 

126 km kust en lange witte zandstranden, een immens dennenbos beschermd door de duinen, de wijngaarden van de Bordeaux, de bekendste ter wereld, en de diversiteit van het milieu zorgen voor een grote waaier van verschillende activiteiten. Doe aan watersport in Pyla-sur-Mer of trotseer de oceaan tijdens het kitesurfen in Soulac. Ga cruisen op de golven tijdens een trip met een catamaran.

In dit departement, waar het goed vertoeven is, kunt u de weelderige natuur en de prachtige landschappen te voet of met de fiets ontdekken: kastelen, kanalen, wijngaarden ... 941 gebouwen zijn opgenomen in de lijst van historische gebouwen. Ontdek de geschiedenis aan de hand van de talrijke monumenten in de Gironde. Neem de pelgrimsweg naar Santiago de Compostela, voor een wandeling met uitzonderlijke panorama's die u op weg zet naar enkele niet te missen dorpjes. Arcachon, Saint-Emilion en Bordeaux zullen u betoveren met hun mengeling van authentieke charme en hedendaagse dynamiek.

Voor de wijnliefhebbers: markeer uw verblijf met een bezoek aan enkele wijngaarden met internationale faam. Geniet ervan dat u tijdens de degustaties op de domeinen de beste wijnen kunt proeven. Zet u aan de lunch achter een bord met het heerlijke plaatselijke gerecht Lamproie à la bordelaise. Deze gastronomische trip in de Gironde kunt u afsluiten met de befaamde macarons van Saint Emilion.

Camping Gironde

Uw verblijf op een camping in de Gironde zal smaken naar een geslaagde vakantie!

Uw zoekresultaten: 7 Campings

Om te ontdekken
×