Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Grands Pins Lacanau Océan, Gironde

« Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum! »

8.7 10 1091 scores Recensies

Onze vakantiewoningen in Les Grands Pins

Ga dit jaar voor een gemakkelijke vakantie! Kies voor de optie huuraccommodatie op een camping aan de Atlantische Oceaan. Voor optimaal comfort en om weer helemaal bij te komen: het Yelloh! Village Les Grands Pins heeft verschillende typen cottages , , en tot uw beschikking, evenals een “kant-en-klaar-kamperen” Lodgetent . Samen met je gezin, met vrienden of gewoon met zijn tweetjes kan je van april tot september onze verschillende mogelijkheden komen ontdekken.

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk New Valley - Premium

Geniet in een veelal eigentijdse designsfeer van de buitenlucht en de zeenevel waarop de wijk New Valley u trakteert. In de chique, in een moderne architectuurstijl uitgevoerde cottages in deze wijk tussen de dennenbomen en op 350 meter afstand van het fijnzandstrand, beleeft u een 100% natuurvakantie in een rustgevende natuurlijke omgeving die onbetwist betoverend is. Inclusief eindschoonmaak, wifi-verbinding, lakens en handdoeken en zelfs babykit, want tijdens uw verblijf in deze wijk kunt u gratis gebruikmaken van al deze diensten.

Wijk Mezzanine - Premium

Kies in het Yelloh! Village Les Grands Pins voor een op en top luxe vakantie in deze wijk Mezzanine! Verblijf aan de rand van het bos in de cottages Mezzanine, comfortabel gelegen midden in deze wijk op een steenworp afstand van de stranden van de Landes. Hun verhoogde daken, hun patrijspoorten en hun honinggele gevelbekleding verlenen een extra charmante uitstraling aan deze buitengewone, 100% autovrije wijk waar kalmte, rust en de natuur heer en meester zijn. De aangeboden diensten (eindschoonmaak, gratis babykit, flatscreen TV…) vormen de sleutel tot een verblijf dat zich leent om te ontspannen en te onthaasten. 

Wijk Dune – Premium

Kies voor nóg meer comfort voor een verblijf in de wijk Dune, waar de luxueuze houten cottages perfect in het bijzondere landschap geïntegreerd zijn. Wat deze wijk u aan extra’s biedt? Een plek waar auto’s niet welkom zijn en waar de bewoners in alle rust genieten van het buitenleven, tot grote geruststelling van jong en oud. Vanwege de ideale ligging dicht bij het strand, de bij de prijs inbegrepen diensten (TV, eindschoonmaak, laken- en handdoekverhuur …) en al het omringende groen, is uw vakantie op camping Les Grands Pins met geen enkele andere te vergelijken!

Wijk Key West – Premium

Kies voor uw volgende vakantie aan de Atlantische kust voor de charme en de gezelligheid van de wijk Key West. Ontdek midden in deze wijk, in de sfeer van vissershutten volledig uit hout opgetrokken accommodaties met hun felgekleurde zonneluiken. In deze centraal gelegen en volledig autovrije wijk op een ideale plek dicht bij het Zen-zwembad geniet u van de vele diensten waaronder de gratis eindschoonmaak, de gratis wifi-verbinding, de flatscreen TV…

Onze andere accommodaties

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×