Zwembad en waterpark in camping Les Grands Pins

Tijdens uw vakantie op camping Les Grands Pins geniet u van waterplezier in al zijn vormen! Het verkwikkende effect van de oceaan, de verkoeling van het aquapark “La Baïne” en zijn waterglijbanen, de totale ontspanning in het grote bad van het Zen-zwembad voor volwassenen

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Jacuzzi®
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het strand

  Langs een weggetje tussen de duinen kom je na een paar minuten op een groot fijn zandstrand. Je kan er lekker zwemmen, met je gezin spelen in de golven, zandkastelen bouwen, ontspannen en bruinen. Van half juni tot begin september hijst de strandbewakingspost “plage Nord” elke dag strandvlaggen om aan te geven of u veilig kunt zwemmen. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de surfsporten: surfen of bodyboarden, aan jou de keuze. Denk eraan uw surflessen vóór aankomst te reserveren; alleen dan profiteert u van voordelige tarieven!

  “La Baïne”, een echt zwemparadijs verwarmd

  Het aquapark “La Baïne” is voorzien van een buitenrivier waar u zich heerlijk op de stroom kunt laten meevoeren, een lagune, waterspelletjes voor de kinderen (waterboom), twee waterglijbanen en een 4-baans glijbaan en zal bij jong en oud absoluut in de smaak vallen. In de "Cabane Tchanquée" vind je ook een overdekt zwembad met massagebaan en -banken en waterspelen, een bubbelbad en een peuterbadje.

  Krijgt u er niet genoeg van? In het Yelloh! Village Les Grands Pins kan alles! Geniet van de zwemgang en de drie sensationele reuzenglijbanen. U vindt het vast enig!

  Informatie glijbaan/glijbanen:

  Space Gliss: 38.50 m lang – Pentaglisse 4 banen: 21 m lang – Rivier: 32 m lang - Minimumleeftijd: 8 jaar 

  Zwemgang: 30 x 6 meter – 3 reuzenglijbanen: 10 meter hoog, goed voor 50 tot 88 meter glijplezier! (vereiste minimumlengte: 1,20 m)

  Uit hoofde van de hygiëne zijn zwemshorts in de zwembaden niet toegestaan. Een zwemslip is verplicht, net als het dragen van een armbandje.

  Zen zwembad

  Weg van de drukte van het aquacentrum "La Baïne" kunnen volwassenen genieten van een zwembad dat uitsluitend is gereserveerd voor zwemmen en ontspanning! Verwarmd bad van 20 m x 10 m, massagebanken en zonneterras: kom hier in alle rust zwemmen en van de zon genieten! In juli en augustus is het zelfs mogelijk om aan de bar van het zwembad een koud drankje te drinken.

  Uit hoofde van de hygiëne en de veiligheid zijn zwemshorts in de zwembaden niet toegestaan en is het dragen van een armbandje verplicht.

  Wellnessruimte

  Profiteer van de vakantie om te relaxen en weer nieuwe energie op te doen. Het midden in de natuur gelegen wellnesscentrum Cocoon bestaat uit een sauna, een hamam, een sensoriële douche en een koudwaterdouche, een hydrotherapiebad, een massagebed met warme jadestenen en een grote bubbelbad in de openlucht waar u lekker kunt ontspannen en bijkomen. Als u wilt, kunt u zichzelf ook verwennen met een heerlijk ontspannen massage in een van onze 1-persoons of duo-cabines. U kunt, als u dat wenst, uzelf verwennen met pure relaxmomenten dankzij de massages die in solo- of duocabines door een professioneel team worden uitgevoerd. De Spa is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder (16- en 17-jarigen in gezelschap van een ouder). 

  Het meer

  Zin in zoet water? Op 7 km biedt het meer van Lacanau je 2.000 hectare om te zwemmen en te watersporten. Kom met de kano of de catamaran varen of een tochtje maken met de waterfiets. Toe aan een flinke portie fun en plezier? Leef u met de hele familie uit in het Splash Park op het meer van Moutchic!

  ×