Kamperen aan het strand met Yelloh! Village

De aan de Middellandse Zee, het Kanaal of vlak bij de Atlantische Oceaan gelegen Yelloh! Village campings zullen bij jong en oud in de smaak vallen.

Ontdek de schoonheid van een ruig kustgebied met prachtige fijnzandstranden, ongerepte en zonovergoten baaitjes en steile rotswanden… Het strand is de ideale locatie om met de familie een aangename dag door te brengen: terwijl de ouders in de warme zon tot rust komen en van de verfrissende zee- of oceaanlucht genieten, dromen de jonge zandkasteelbouwers van avonturen en leven ze zich uit in de golven.

Houdt u meer van een actieve en sportieve vakantie? Huur een jetski of rubberboot of surf op de machtige golven van de oceaan op een bodyboard of wind- of kitesurfplank.

Trekt u liever de natuur in? Maak dan een tocht met een waterfiets, kajak of te paard en laat u verleiden door de schitterende stranden en kusten in de buurt van de camping.

Dankzij onze Yelloh! Village campings met directe toegang tot het strand kunt u zorgeloos gaan zwemmen en genieten van alle watersportactiviteiten.

26 campings gevonden

campings Aquitaine

campings Bretagne

campings Brittany

campings Catalogne

campings Corse

campings Languedoc-Roussillon

campings Normandie

campings Normandy

campings Pays de la Loire

campings Poitou-Charentes

campings Provence-Alpes-French Riviera

×